Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

KRASSLIG

Så himla mysigt att vakna upp hemma hos mamma när man känner sig krasslig och liten. Det började redan igår, vaknade upp med ont i halsen, nös massor och började bli täppt. Imorse så vaknade jag upp och hade ännu mer ont i halsen. Mamma har gått till jobbet och jag myser framför tv’n och hinkar i mig honung & citronte i hopp om att bli bättre. Usch orkar verkligen inte att bli sjuk nu och har verkligen inte tid med det. Så ska kurera mig ordentligt hela dagen. Ikväll var tanken att jag skulle möta upp Linda på en AW. Får se hur det blir med det. Hoppas jag mår bättre till kvällen och pallar. Man behöver ju ändå äta tänker jag, får vila upp mig massor nu. Ska äta glass & titta på Love Island UK, varvat med jobb från sängen. Vad ska ni hitta på idag? Har ni något roligt på schemat?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

ellinorfriman
ellinorfriman,
krya på dig! håller tummarna att du blir bättre till din aw <3
nouw.com/ellinorfriman
rebfre
rebfre,
Vad du är go, tack snälla Ellinor🥰❣️
nouw.com/rebfre
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh fina du, hoppas du blir frisk fort som tusen! Dina bilder är i vilket fall alltid lika magiska, frisk som sjuk! <3 Kramis!
nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229