@YASURAGI

| EVENTS, PHOTOS

Vi blev upphämtade på Cityterminalen kl 09.00 imorse där bussen gick raka vägen ut till Yasuragi. Jag åkte dit med min sköna böna Emma och ett annat gäng härliga bloggare. På plats fick vi ett varmt välkomnade av personalen, när vi checkat in och klätt av oss blev vi serverade Raw food och smoothie. Så smarrigt och verkligen grym energi, sådant som kroppen mår bra av. Vi fick äran att lyssna på Viktoria som jobbar med Franklin Covey. Vilket var en inspirationsföreläsning om hur företag kan skapa produktiva framgångskulturer genom att investera rätt i sina medarbetare. Otroligt lärorikt och många punkter som man tog åt sig av. Vi fick även med oss en bok, som jag tänkte ta och läsa lite i nästa vecka i Grekland.

Efter föreläsningen fick vi rundtur i de nya hotellrummen på Yasuragi, hur fina färger? Älskar de låga sängarna.

 

Självklart tittade jag lite extra på interiören och tyckte detta var galet fint!

Så fint ihop och sängarna ser så sköna ut. Man vill bara hoppa ner och lägga sig.

 

Efter rundturen så var det dags för lunch, självklart med inspiration från Japan.

På plats hade vi även en egen kock, som tillagade maten precis framför oss. Man tackarr! Sjukt lyxigt och maten var SÅ god!

 

Det här med att ha en egen kock är gärna något jag gör till vana ;)

YA - MI!

Efter maten så var det dags för det efterlängtade badet, vissa utav bloggarna åkte tillbaka till stan men några utav oss stannade och badade, bla. Jag & Emma.  

Tavgningstvålen var på plats

Man sitter alltså på en pall och fyller hinken med vatten som man sedan slänger över sig, man ska liksom skölja bort det onda. Det är just därför de gör detta samt för att komma ner varv och bli mer harmonisk.

Så magiskt fint på Yasuragi!

 

Älskar rocken, korgen och tofflorna man får när man checkar in. Så lyxigt! Man får även badkläder och både baddräkten och rocken får man ta med sig hem. Hur bra?

 

  

  
  
 

Vi avslutade dagen med deras härliga ute-spa, detta är helt klart det bästa på hela Yasuragi tycker jag. Sitta ute i frisk luft men ändå bli varm i den varma poolen. Så himla underbart!

 

 

Jäklar vilken fantastisk dag jag och Emma har haft, detta behövde jag verkligen. En stund att bara få vara och ro om sig själv litegranna. Tusen tack för en toppen dag! Det är liksom balsam för själen att vara på Yasuragi. Detta SPA är ett måste att besöka någon gång om ni har möjlighet. Rekommenderar det varmt!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer