WITH FLOWERS IN HER HAIR

| PHOTOS
Eftersom det snart är midsommar, så tänkte jag tipsa om dessa två blommiga diadem. De finns på Glitter och kostar 129 :- styck. Jag gillar inte den flickiga/söta stilen annars, men på midsommar tycker jag allt att man både kan få vara flickig, blommig och söt. Så jag tänkte faktiskt köra på detta blommiga diadem, antingen det vita eller rosa? Istället för att bära det som ett vanligt diadem, har jag valt att fästa det mer som ett band/krans. Blir finare tycker jag. Klänningen jag ska ha på mig, skymtar ni ovan. Ni får hela midsommar outfiten på Fredag. Vilket tycker du? Rosa? Vitt? Vad ska ni ha på er på midsommar?

- New in. Flowerpower diadem from Glitter, 129 :- sek. Which one you prefer? Pink or white? Let me know!

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Fridah
,
Åh va fina! Va ju i stan idag men gick aldrig in på Glitter, så typiskt! Kanske hinner in dit igen innan midsommar, vore ju perfekt 😊 Ska ha på mig en vit kjol med virkad kant med en marinblå tunn långärmad tröja med v-ringning i ryggen, och converse såklart! Känns som en lagom balans mellan allt så jag inte bli för flickig, är inte heller jag:) Men kör på de rosa tycker jag, så fint till din hårfärg också! 😊 Kram!
Amanda
,
Åh vad fina diadem! Jag röstar på det rosa till midsommar! 😃
rebecca
,
Ja visst är de underbara? =) Jag tror med på det rosa .. blir nog finast!
rebecca
,
Ja superfina, ja de går åt som bara den! Så skynda dig 😉 Åh det låter fint, kör på det. Tänkte med köra på lågskor 😊 converse eller sandaler. Yes, det blir nog det rosa 😊 hihi
nelsonkatt
,
Den rosa kransen är helt ljuvlig till ditt hår! Du kommer säkert få en underbar midsommar i den 😉e