WHICH OUTFIT WOULD YOU PICK?

| LOOK OF THE DAY

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, eller 9?

På senaste har jag faktiskt varit duktigare på att fota looks, så jäkla härligt. Älskar ju att dela med mig av min stil, och vill att man blogg ska vara en stor del av min personliga stil. Det är även många som saknat det men sen när jag väl lägger upp outfits är de oftast de inlägg som är minst kommenterade .. Inte så roligt. Skärpning hörrni ;) Vill ju såklart höra vad ni tycker, det är ju det som är det roligaste med att blogga. Er härliga respons! Detta inlägg var ett tag sedan jag gjorde faktiskt och dessa in lägg är extra roligt att få mycket respons på. Då det är SÅ roligt att se vilken som är er absoluta favorit. Min är look nr 3 och 5, vilken är er favorit?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Lise,
Nr 7 <3 Ha en fin uke! xx http://liseripnes.com
liseripnes.com
Rebecca Fredriksson
,
Åh tack snälla 😊)
pauline
,
Men du! Jag har haft dig på insta men aldrig liksom riktigt kommit in till din blogg. Alltså JAG ÄLSKAR din blogg <3 såå inspirerande och älskar älskar älskar din syling/inrednings inlägg. Du blev officiellt min favvoblogg nu haha!
CAMILLAESI,
den tredje outfiten tycker jag är snyggast Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Rebecca Fredriksson
,
Åh kul att höra 😊 Så roligt att höra vilka ni tycker, då oftast ni tycker helt olika 😊 <33
Rebecca Fredriksson
,
Ja det verkar som en del nya inte kikat in på bloggen, utan mer bara följer mig på Instagram. Så himla glad jag blev av denna kommentar 😊). Gulliga du <333 tack tack tack. Du gjorde min dag 😊 Fortsätt kika in, har massor roliga inlägg pågång och en hel del inredning. Ha en fin dag <3
Malin
,
Tycker nr 6, men oxå för att jag gillar bilden!
Rebecca Fredriksson
,
Kul att höra 😊 <33
Camilla
,
Jag tycker om look no 6! So classy and sharp looking!
Rebecca Fredriksson
,
Som sagt kul att alla tycker så olika 😊)