WHATEVER

| LOOK OF THE DAY
Hej mina hjärtan! Såhär såg jag ut igårkväll, det fick bli helsvart. För att tuffa till looken lite, så valde jag att matcha den med min whatever clutch och stor guldkedja. Gillar verkligen denna top, köpte den för länge sen men har inte kommit till användning för ens igår. Nu ska jag strax sticka iväg till jobbet, ska se om jag hinner tidinställa något mer. Annars hörs vi senare =)

top_nelly / skirt_monki / clutch_ginatricot / sunnies_bikbok / shoes_nelly /

- Hello my Sweethearts! Yesterday night i look like this, everything black. To make the outfit more cool i added the whatever clutch and the gold chain. I really like this peplum top, så nice. Now it's time for work, later dudes!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Yasmina
,
SÅ snygg(t)!
Sofia www.ssincerelyme.blogg.s
,
assnyggt bruden! Tänkte tipsa om en jäkligt ball top från Zara, http://www.zara.com/se/sv/trf/tröjor/t-shirt-top-crop-hålmönster-c269214p1436158.html du gillar ju mesh och kände att denna kanske vore något för dig, hoppas jag inte tänkt helt galet ! 😊 Ha en bra kväll!
moa
,
Så snyggt! var köpte du halsbandet? Har letat efter en stor guldkedja så:)
rebecca
,
Thanks 😊 De är de där "Bang" halsbandet från H&M, fast jag har tagit bort bokstäverna. Finns även liknande i bara kedja, vet att vi får in liknande på ur&penn nästa vecka. Så håll utkik 😊
rebecca
,
Tack snälla söta ! 😊
rebecca
,
Åh tack 😊 hur söt är du? Vet du att den redan ligger i varukorgen, har redan spanat in den 😃 Snacka om att du pricka rätt haha.
Sofia
,
Ne? Haha fan va kul! Då får du visa den på sen !! 😊