WHATDOYOUWANT

| EVERYDAY
Nu mina vänner, så behöver jag er mer än någonsin. Det är nämligen så att jag vill veta vad ni tycker om bloggen? Jag vill utveckla den till max. Jag känner att jag vill veta exakt vad ni gillar, vad ni inte gillar, vad som kan bli bättre och om det är något särskilt som önskas? Jag vill göra bloggen så bra som möjligt men känner att jag behöver era svar för att få en starkare bild vad ni vill se mest. Så skulle bli så otroligt tacksam om ni bara kunde skriva kort eller långt om vad ni tycker. Någon katergori som ni gillar? Något som ni absolut inte gillar? Något som saknas? Mer personligt, inredning, kläder eller collage? Ni fattar, varenda lilla kommentar gör så mycket. Vore evigt tacksam! <3

- Hello Sweeties! Now i need you more than ever, i want you to tell me abut your thoughts about my blog. What do you like? What do you don't like? Something missing? Something you want to see more of. You name it, I really need you answers. I would be so thankful! <3 Many hugs!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Är det bara jag som har problem med att kommentera? Jag kan tycka att dina poser är lite samma-lika hela tiden nästan, och då menar jag inget illa. Men det här med uttryck till olika kläder och miljöer hänger ihop rätt mkt tycker jag. Älskar din blogg men en liten sak jag funderat på bara. Annars, vill gärna ha tips på vad som finns i butiker nu - typ collage med tips, idéer å outfits. Gillar även inredning och vardagsinlägg. Ibland kan text om allt och inget (lite djupare funderingar) ge så himla mkt och fånga oss läsaren på ett bra sätt. Puss!
sara
sara,
hade problem att hitta din blogg... den har ju alltid legat på chic:s startsida, men hittar inte där längre????
IP: 82.99.3.229