WHAT DO YOU WANT?

| BLOGGY
Hello babes! Idag har jag en fråga till er eller några hihi, vad vill ni se i min kära blogg? Vad är det bästa/sämsta med min blogg? Vill ni se mer outfits? Mer mat? Mer vardag? Mer Inredning? Mer personligt? Mer kollage? Mindre kollage? You name it! Åh jag hoppas så så så många utav er som möjligt svarar, jag vill verkligen veta =) Vill göra bloggen så bra som möjligt!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sophia,
Åh jag älskar verkligen din blogg! Fortsätt med bilder, älskar massa bilder! Mat är alltid härligt att se och gärna med personligt
fiiaan.se
Rebecca Fredriksson
,
Men tack fina du! Gud vad glad jag blev nu =) betyder så mycket! <3
ISA,
jag tycker du har så himla bra mix redan. Men kanske lite mer personligt, liksom "såhär tycker jag om det" eller "såhär känner jag idag". Kanske våga visa en mer känslig sida av dig själv. Våga vara sårbar. Fast det kanske är svårt när man som du har betydligt fler läsare än jag 😉 du är grym iallafall! Puss!
isabyl.devote.se
Rebecca Fredriksson
,
Åh vad bra att du säger det, så viktigt att höra vad ni tycker. Det ska jag absolut bli =) tack för gillar mixen som är nu med. STOR KRAM!
Malin
,
Tycker också det är rätt bra nu. Men håller med, lite personligare,outfits och är du stressad behöver det kanske inte va så mkt text i inlägg (om du känner att du inte hinner). Ibland räcker det med någon bild och typ ett godmorgon osv. Har för mig att du sagt att du ska försöka ha fler inlägg per dag som prio? 😊
Gabriella
,
Din blogg är så himla braaaa ju! Läser den flera gånger om dagen gärna och beundrar dina bilder. Kanske lite tips på hur man fotar? Redigerar? Lite relationstips? Det är alltid kul med lite blandade ämnen 😊 😊 Fortsätt med det grymma jobb du gör! You go girl!
theresetherese,
Jag vill gärna se mer outfits då jag tycker att du har en bra stil med blandat dyrt och lite billigare =)
www.theresethunell.se