#WERUNSTHLM

| TRAINING & HEALTH
Photo: Sanna Preifelt

Ny vecka och nya tag! Den började dock inte så bra, eftersom jag ligger hemma med världens magkramper. Usch! Hoppas det blir bättre snart. Jag är iallafall så peppad på att komma igång med träningen ordentligt igen och börja ladda upp ordentligt inför Nike's lopp #WerunStockholm tillsammans med #teamblogfamenike Lisa, Anna-Katarina, Lizelott och Josefine Loppet är i Kungsträdgården den 27:e juni. Vi ska springa 10 km, min första mil någonsin. Jag är så sjukt taggad samtidigt som jag är lite nervös, jag är ju sådan tävlingsmänniska haha. Detta lopp är verkligen för alla, jag skulle tycka det var så roligt om ni också skulle vilja springa detta lopp med mig? Ni kan anmäla er HÄR, det kostar 230:- och då ingår loppet, t-shirt från Nike, halsband, väska signerad BACK. Kom igen nu peppar vi tillsammans? Jag är pepp-som-fan!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Mamma Sabine
,
Gud va roligrt o sjukt snygga ni är herre gud. <3
Rebecca Fredriksson
,
Tack Mammsi! <3 du är ju för go. Älskar dig!
Sara
,
Såå fina bilder på Dig! Ska också springa loppet o det längsta jag någonsin sprungit är 5k haha! Men vi klarar det nog 😉 !
Rebecca Fredriksson
,
Men vad roligt att höra. tack snälla du =) Åh ska du? Såklart vi gör, bara ge allt nu innan. Vi får peppa varandra =) Allt går om man vill!