WALKING AROUND

| LOOK OF THE DAY
  Invigde mina nya fina stövlar, jag verkligen älskar dom! De här kommer jag köra på en hel del i höst med olika klädkombinationer. Nästa gång får det bli med en stor gosig polotröja. Får passa på att bära lite dem bara ben ett litet tag till, innan det är helt försent. Tänk att de första oktober idag? Två månader kvar av till julmånaden börjar. Hur kan tiden ens gå så fort? Hallå det var ju precis sommar .. Tycker faktiskt det är lite läskigt hur fort tiden går. Som tur är händer det massor utav roligt på vägen, kanske just därför tiden går så fort? (; Ph: Julia Hansson

skirt_monki / shirt_monki / knit_cheapmonday / bag_choies / boots_riverisland /

- Today i wear my new over knee boots, this is absolutely my favorite shoes right now. Next time i will match it with a big cosy polo knit. Soon it's to cold, today it is first october, how sick? What happened with the summer? The time just running away.

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Vendela (mokey.blogg.se)
,
åååh, älskar outfiten! så där vill jag gå runt
Catja
,
Så snygg Rebecca! (Wohoo, har precis kommit på hur man kommenterar din blogg!) Xx catjas.se
Emma
,
Åh! Snyggt! Hur var stövlarna i storleken? Normala?
rebecca
,
Tack fina du! Men är de alltså därför jag får så lite kommentarer? för ingen vet hur man gör 😉 Haha! Så bra att du kommit på de nu.
rebecca
,
Åh tack så mycket 😊 😊 Alltså skulle nog säga ganska så normala. Jag har normalt oftast 36-37 mest 37 men får ibland gå upp till 38 för att jag har så breda fötter .. Haha! Riktigt Kalle Anka fötter 😋 Så tänkte jag att jag hellre ville ha de lite större.. typ om jag ska ha ett par jeans under eller så. Så velar du mellan två storlekar ta den som är lite större 😊 Älskar de! Så fina, och så sköna!
rebecca
,
Tack så mycket, vad roligt att du gillar den 😊
yasmina
,
Så jäkla snyggt! Och skorna! Ahhh
rebecca
,
tack så mycket! 😊 jag älskar skorna!!
Isabel
,
Åh, vilka fina stövlar! Jag har en fråga angående ditt kollage på hårfärger i ett tidigare inlägg, hårfärgen på bilden uppe till vänster (orange) hur åstadkom du den? Gick du endast till frisör eller bättrade du på färgen själv med en toning? Jag eftersträvar den färgen och skulle vara tacksam för svar! Tack på förhand!