Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

WAFFLEDAY

| FOOD, TRAINING & HEALTH
 
  
 
Våffeldag och långfredag på samma dag är inte fy skam hihi. Idag har jag kopplat av från både blogg och Instagram iallafall under dagen. Har bara umgåtts med familjen och mormor. Åt en god påskislunch hemma hos mamma, inte allt men favoriterna =) Jag gömde även Henkes påskägg, så har haft lite äggjakt här hemma haha. Typisk mig, vem är 26 år snart och ska ändå gömma ägg haha? Jag och mormor gick även loss på snapchat, kolla in (rebfres) vi skratta så vi grät <3 Hon är fan bäst! Nu ska jag se film och sen sova. Puss på er! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Gabriella
Gabriella,
Vilken härlig bild, man blir ju så sugen på våfflor haha! Tänkte fråga om du kanske skulle vilja tipsa någon gång om glutenfria vardagsrecept? Och kanske även hur man gör glutenfria våfflor som dessa? 😊 Har precis börjat sluta med gluten på grund av överkänslighet men det är svårt i början med variation på mat! Mataffärerna har inte överdrivet stora glutenavdelningar..
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229