W O R K H A R D

| TRAINING & HEALTH
Jag tänkte snart dra mig till gymmet för dagens konditionspass =) Jag är väl inte ensam om att dra till gymmet idag? Haha. Det lär ju vara proppat med folk! Jag tycker det känns så skönt att för en gång skulle inte ha något nyårslöfte kring min kropp eller hälsa. För det har jag redan tagit tag i och träningen tillhör numera mig och mitt liv. Träning handlar inte om quickfix, smoothies och snygga tights. Träningen handlar om att göra något som du mår bra av, kroppen mår bra av och även gör utsidan till något bra. Träna är något som ska tillhöra vardagen, något man bara gör utan att ens tänka på det. Alla gör vi det i olika mängder och alla har vi olika förutsättningar. Man mår så mycket bättre av att röra på sig, alla behöver det. För att hålla ut hela året och inte redan sluta träna i februari, tänkte jag tipsa om några grymma tips. Nå vad tycker ni om träning i min blogg? Vill ni se mer av det eller inte?

- Gå inte för hårt ut i början, tro mig du kommer tröttna. Börja försiktigt och öka senare.

- Hitta något DU tycker är roligt, finns hur många olika träningsformer som helst.

- Sätt upp tydliga mål, det blir roligare och känns alltid lättare när man strävar mot något. Vad vill du nå? Vad vill du få ut av träningen?

- Träna för DIN skulle, inte någon annan.

- När du går till gymmet, ta inte bara selfies och häng på Instagram. TRÄNA HÅRT OCH JOBBA HÅRT! Det är då resultaten kommer och du kommer vilja fortsätta!

- GE INTE UPP! Det tar tid, vissa gånger kommer kännas skit men sen kommer de där gångerna de känns helt fantastiskt och du bara vill träna mer och mer.

-

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Nathalie,
Jag hade det som nyårslöfte förra året och kan nu aldrig tänka mig att va utan träning eller ens ha ett frivilligt uppehåll, som du skriver så mår man såå mycket bättre men jag tränar faktiskt även för att få synliga muskler vilket jag aldrig haft innan trots att jag tränat hela mitt liv men det är så stor skillnad på hur jag tränade förut och hur jag tränar nu, så kul att ha hittat sin grej:) och du är grym måste jag säga!
www.nathaliegustafsson.se