W E L C O M E

| PHOTOS
Ph by the best: Angelica Swanström

Alltså WOW! Jag är så peppad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hej världens finaste och bästa läsare och välkomna till mina nya fast gamla blogg hihi. Jag är så stolt ��ver att idag lansera min alldeles egna blogg. Det är en sådan mäktig känsla, och jag älskar den. Älskar min nya blogg, nu kommer det bi ännu roligare att blogga. Tack fina Martin som gjort detta möjligt. Jag hoppas att ni alla hittar hit och är lika taggade som jag? För f.rom nu kommer jag ge allt och lite till på denna blogg. Men först skulle jag jättegärna vilja veta vad ni tycker? Gillar ni den? Vad tycker ni om designen? Åh ska bli så roligt att höra vad ni tycker, det är mycket lättare att kommentera nu än innan. Glöm inte heller bort att ni kan "likea" inläggen med det svarta hjärtat. Det är alltså adressen www.rebfre.se som jag alltid haft som gäller.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Rebecca Fredriksson
,
Åh vad bra 😊 Gud vad glad jag blir, det som är tanken. Det var väldigt viktigt när jag designade den att den skulle vara lätt att läsa från mobilen samt ha stora fina bilder. Kul att du gillar nya bloggen =) Jag är galet peppad hihi!
Mammi Sabine
,
Kanon vad stolt jag blir du e grym min älskade dotter. Puss lycka till
Johanna
,
Vad skoj! Är det Cube eller vem står bakom hemsidan? Fräscht! Grattis 😊
Lena,
Åh, va kul! Enklare att kommentera med ja! Så fint med bredare bilder också! Fortsätt som du gör!
lenasvanberg.blogg.se
Malin
,
Snyggt! Bra jobbat!! 😊
Rebecca,
Tack snälla du!! Glad jag blir 😊)
www.rebfre.se
Rebecca,
Ja men visst 😊 det bästa av allt, så nu hoppas jag på mer kommentarer 😉 haha. Men jag vet själv hur de är när man ska kommentera andra bloggar, man vill att de ska vara smidigt och gå fort 😊 älskar också breda bilder!
www.rebfre.se
Rebecca,
ja sjukt kul 😊 Nej det är jag som ligger bakom den. Tack ska du ha! 😊
www.rebfre.se
Sarah
,
Fint! Men jag tycker texten är lite liten att läsa på datorn, och raderna för långa på bredden. Men på mobilen är det inga problem!
Johanna,
Härlig design och plus för att det var smidigt att kommentera! !
johannaelle.wordpress.com