Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

W E L C O M E

| PHOTOS
Ph by the best: Angelica Swanström

Alltså WOW! Jag är så peppad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hej världens finaste och bästa läsare och välkomna till mina nya fast gamla blogg hihi. Jag är så stolt över att idag lansera min alldeles egna blogg. Det är en sådan mäktig känsla, och jag älskar den. Älskar min nya blogg, nu kommer det bi ännu roligare att blogga. Tack fina Martin som gjort detta möjligt. Jag hoppas att ni alla hittar hit och är lika taggade som jag? För f.rom nu kommer jag ge allt och lite till på denna blogg. Men först skulle jag jättegärna vilja veta vad ni tycker? Gillar ni den? Vad tycker ni om designen? Åh ska bli så roligt att höra vad ni tycker, det är mycket lättare att kommentera nu än innan. Glöm inte heller bort att ni kan "likea" inläggen med det svarta hjärtat. Det är alltså adressen www.rebfre.se som jag alltid haft som gäller.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
Fint! Men jag tycker texten är lite liten att läsa på datorn, och raderna för långa på bredden. Men på mobilen är det inga problem!
Johanna
Johanna,
Härlig design och plus för att det var smidigt att kommentera! !
johannaelle.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229