VOLANG

| LOOK OF THE DAY
 

Hej mina bästa!! Haha fulle rulle idag med men så är det ju innan man ska resa iväg. Gick upp vid typ 8 imorse och vid 9.30 mötte jag upp Emma för att köra ett race på pressveckan. Vi både skulle bort vid lunch så vi fick köra på ordentligt. Vi hann iallafall att spana in lite vårnyheter på Spalt PR & Hanna Liska PR sedan stack Emma till sin lunchdate och jag körde vidare en snabbis till Agency V & AWB. Det fanns så mycket fint och jag har fotat massor godbitar som jag tänkte visa upp lite senare. Efter presskontoren så stack jag och mötte upp brorsan för lunch på Icha Icha och sedan tog vi en sväng på stan för att inhandla det sista inför resan. Sen åkte vi hem en sväng och sen drog jag in till stan igen för att spraya mig hos bästa Linda på Miss Fancy. Jag tycker det är så nice att ha lite färg på kroppen när man ska till solen, dels för man inte behöver hetsa lika mycket i solen samt att man är brun direkt och kan ta snygga bilder. Känner mig alltid så mycket fräschare när jag är solkysst, framförallt nu när jag är mörkhårig också. Nu ska jag äta med mina grabbar här hemma, vi hörs senare med hela looken från idag osv. PUSS!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Du är jättefin i mörkt hår! Önskar jag vågade färga mitt riktigt mörkt jag också men är rädd att ångra mig. Är rädd att det skulle gå av om jag måste färga det ljust igen sen haha.
Rebecca Fredriksson
,
Åh tusen tack snälla söta du!! Jag tror inte det är någon fara om du inte har supertunnt och känsligt hår? bara att köra annars ju. Bara ett hår ju 😃 så tänkte jag hahha.
Emma
,
Älskar blusen! Vart är den ifrån? 😊
Alice,
Hej! Vart är den fina blusen ifrån? Har väntat på att du ska lägga upp bilder på hela looken som du skrev men det har inte kommit så måste bara fråga!☺️
nouw.com/alicedahlberg
Rebecca Fredriksson
,
Från Zalando, märket är Navy London. Verkligen älskar den!!
Rebecca Fredriksson
,
Hej! Åh den kommer från Zalando, märket Navy London. Jag blev inte helt nöjd med bilderna, därav har de inte kommit upp. Men kommer mer bilder 😊)