VECKANS TO DO:

| EVERYDAY
Att vakna upp här är inte fy skam. Åh älskar känslan, det är något speciellt med att sova på hotell faktiskt. Ellerhur? Jag tänkte som varje måndag numera dela med mig av veckans planer, då det inlägget alltid uppskattas av er. Jag är så taggad på en ny vecka med nya möjligheter! Den här veckan är lite lugnare än den andra så det ska bli skönt. 

Måndag: Åka till min Inredningskund och fixa det sista inför foto. Kl 9.30 ska jag träffa mäklarn och fotografen sen är det foto av stylingen som jag gjort som gäller. Vid 14 ungefär ska jag möta upp en tjej och fota lite looks. På kvällen ska jag träffa Linnéa och kanske gå på bio. 

Tisdag: Gå upp skapligt och gå och träna. Den här veckan måste det bli minst 3 pass. Ska även ta och skicka lite fakturor samt gå igenom mailen/samarbeten ordentligt.

Onsdag: Äta frukost med Tove. Träffa min psykolog! 

Torsdag: Åka till en salong och titta på ett jobb där. Ska eventuellt få styla om en hälsosalong. Så roligt! Ska bli roligt att börja kunna börja inreda även även för privata hem och inte bara för för

Fredag: NO plans! 

Lördag: Kanske åka med Pappa & Shari till Norrköping, för de kommer hem från Thailand då och vi ska hämta som. För jag ska till tandis tidigt på måndag morgon i Nkpg. Så maybe?

Söndag: Då är jag antagligen i Norrpan. Vore mysigt att hinna träffa Linda som ganska nyligen blivit mamma. Så himla glad för deras skulle. Hon ser helt underbar ut! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer