VECKANS SCHEMA!

| EVERYDAY

Hej på er mina bästa! Hur mår ni? hoppas ni mår fint och att ni haft en härlig helg. Min helg var helt underbar som bestod av både hotellbesök, överraskningsfest, brunch, konsert, party, kalas, Norrköping-besök och en massor mys. Bästa helgen på länge faktiskt. Älskar när man hinner hänga mycket med sina vänner. Dessutom har jag en sjukt rolig vecka att se fram emot hihi.

Måndag: Startade dagen med att lämnade press-lån på NK. Efter det stod homesstyling av ny lägenhet på schemat. Det är en tvåa på Östermalm. Började lite smått idag med att ta dit allting så som bord, stolar, tavlor, inredningsdetaljer & textiler. Monterade lite grejer och började packa upp lite smått. Åkte sen hem och käkade lunch och fortsatte med kontors-jobb här hemma. Funderar även på att ta en kvälls-prommis!

Tisdag: Imorgon ska jag fortsätta styla lägenheten, möta upp Klara & Linnéa på en härlig lunch. Fortsätta med lite administrativt från mitt hemmakontor. Skicka fakturor, svara på mail osv.. Samt se över alla outfits, börja packa och förbereda inför resan. Onsdag: Fixa det allra sista, packa, kolla igenom och på eftermiddagen så går planet mot BARCELONA ☀️. Jag dör av längtan!

Torsdag: BARCELONA ☀️

Fredag: BARCELONA ☀️

Lördag: BARCELONA ☀️

Söndag: BARCELONA ☀️

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer