VECKANS PLANER V.6

| EVERYDAY
God morgon mina solstrålar! Såhär blev sovrummet och den grå väggen med tavlor. Så mycket mer hemtrevligt. Det känns mer bebott liksom. Nu sitter jag på bussen till Norrköping, ja det blev buss istället för tåg. De passade bättre, jag tycker det är rätt nice med buss med konstig nog haha. 

Jag tänkte dela med mig av veckans planer som ser ut såhär: 

Måndag: Åker till Norrköping tidigt på morgonen, ska försöka svara och gå igenom mailen. Om jag inte hinner somna ;) som jag alltid gör när jag transporterar mig haha.. Vore nice att även hinna träffa någon där hemma när man väl är hemma men är ju där så kort så det kanske inte hinna med.  Sen skulle jag vilja hinna träna på kvällen men det beror på när jag kommer hem från Norrköping. 

Tisdag: Kickstarta dagen med ett träningspass och nyttig frukost. Ta emot leveranser, det mesta är inredning. Tvätta, hann aldrig det förra veckan så nu är tvätthögen större än någonsin. Jobba med salong-projektet. Börja beställa grejer och göra klart planen helt.På kvällen ska jag träffa Linnéa. Ska bli så mysigt, saknar verkligen henne. Så länge sen vi sågs nu. 

Onsdag: Kl 10.00 har jag frisörtid hos bästa Poze hair. Ska faktiskt göra en förändring med håret. Ni vet hur jag är, tröttnar så fort. Men mer om håret får ni se på onsdag. Sen ska jag till min psykolog, ska bli så skönt. Fortsätta med salongs-stylingen hemifrån. Packa ihop för torsdagens styling. 

Torsdag: Jag ska styla en 1:a inne i stan. Det är en mini-styling. Med fokus på detaljer. Det blir lite blommor, kryddor, kuddar, plädar och lite tavlor. 

Fredag: Fotografering av gårdagens styling - Vara med och piffa. Så att det blir snyggt och bra. Träna på eftermiddagen! 

Lördag: Inga planer hittills  <3 

Söndag: Inga planer hittills <3

VECKANS BÄSTA

Att jag ska till frisören och få bli ompysslad. Ska bli kul med förändring samtidigt som det även ska bli så skönt att även bli av med utväxt. Längtar redan, älskar känslan när man precis varit hos frisören. Ska även försöka hinna med att få en tid hos min Frans-tjej då mina fransar är typ helt borta. Så behöver veekligen fylla på! 

VECKANS MÅL: 

Hoppas på att hålla mig kry, både mamma och Tove som jag umgåtts med under helgen har båda blivit så sjuka med feberfrossa och annat skit. Usch stackarna! Jag hoppas jag klarar mig, vill träna och må bra. Får se till att äta bra och dricka mycket ingefärs-te. 

Hur ser eran vecka ut? Har ni något roligt inplanerat?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Emelie
,
Åh ska du bli blond igen?!?! haha nej då du är fin i allt
Rebecca Fredriksson
,
Det får du se .. 😉 hihi! Tack snälla ❤