VECKANS PLANER

| EVERYDAY
Då var det måndag igen och dags för en ny vecka! Jag älskar ju nystarter, måndagar och en ny vecka som kan försöka göra det bästa av. Måndagar är liksom pepp, inspo och laddning för mig. Det bästa är ju egentligen att liksom ta tag i saker och förändra saker vilken dag som helst men jag tycker måndagar är lättare. Det liksom hör till måndagen på något vis. Jag tänkte ta och dela med mig av veckans planer! Jag brottas ju mellan att inte planera in för mycket saker samtidigt som jag vill ha struktur och ordning och ibland krockat det.

Måndag:

8.00 Duscha av gårdagens spraytan. Inte alltid jag sover med den men det gjorde jag denna gång.

9.00 Viktigt möte!

11.00 Telefonmöte med en samarbetspartner.

Träna någon gång under dagen. Detta måste på riktigt ske idag. För jag mår så psykiskt och fysiskt bättre när jag får träna och frigöra endorfiner. Tänkte ta och provträna på Friskis & Svettis. Har egentligen Sats men detta har öppnat 200m framför oss. Så större chans att man tränar oftare då.

15.00 och framåt. Gå igenom mailen och planera samarbeten.

Återkoppla angående en design-grej till bloggen.

Gå till Sundbybergs bibliotek och skriva ut en blankett som jag sedan ska skicka till min nya operatör. Har ju bytt från 3 till Telenor. Så måste skicka in detta så min telefonnummer flyttas. Hela denna process med bytet har varit så mycket krångel och huvudvärk. Så ska bli skönt när det är färdigt.

Måla om bordet i köket. Tisdag:

11.00 Till frisören och bli stylad innan plåtning.

12.00 Möta upp och plåta med Lisa hemma hos mig. Till en rolig grej, mer än så kan jag inte säga. Så taggad!

14.00 Klippa film & redigera. En rese-vlogg och en bröllopsfilm.

Onsdag:

9.00 Rapide Pressfrukost för en ny kollektion. Ska bli så spännande!

Torsdag:

13.40 Ska jag & Henke mötas upp för att göra något jag aldrig gjort. Vill inte avslöja ännu, ni får se på torsdag. Vi har ju 6 år på onsdagen men tänker fira lite extra på torsdagen och torsdagkvällen istället. Ska bli så mysigt. Tänk att vi snart varit tillsammans i 6 år. Så länge ju, bra jobbat av oss

Skulle ha gått på Rapide Lanseringsfest men det blir datenight med bästa istället. Inte fy skam heller!

Fredag: Inga planer eller möten inbokade, försöker alltid ha fredagar så fria som möjligt. Eftersom det är även då Henke är ledig. Han jobbar ju annars 12 timmar om dagen mån-Tors så i veckorna hinner vi inte ses så mycket. Dock inte alltid det går men försöker.

Ska nog även boka in en frukostdate med en kompis. Så mysigt! Har ju velat gå till Pom & Flora så länge!

Detta var min vecka hittills, lär dyka upp en hel del fler grejer. Men såhär ser det ut just nu.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer