VECKANS PLANER

| EVERYDAY
Många utav er tycker ju det är väldigt roligt när jag delar med mig av veckans planer här på bloggen så det kommer att bli standard varje måndag numera, då får ni dessutom lite koll på mig och min vecka ;) Nu måste jag ta tag i min mail, som svämmat över under dagen. Alltid sådär under måndagar, men så skönt att beta av så mycket som möjligt.

Måndag: Imorse var jag iväg på ett möte och direkt efter det så åkte jag in till stan och mötte upp Klara för en lunch. Vi åt på Matdistriktet, så gott och mysigt ställe. Ligger på Rådmansgatan, väldigt fräsch och clean mat. Måla vår bänk vi har i hallen som vi byggde igår och hämta ut paket som har kommit. Se om jag hinner med att julpynta litegranna.

Tisdag: Göra min egna adventsljusstake, fota den och dela med mig av den här till er. Ska även försöka planera in fler jul-inlägg som kommer komma upp på bloggen. Vet att ni uppskattar det. Vid lunch ska jag passande nog på en jullunch med Pretto PR på Pelikan. SÅ mysigt! Svara på intervjufrågor och skicka in, samt skicka mina priser och info till en ny mäklare jag ska samarbeta med.

Onsdag: Ta en sen frukost med Emma på nya Pom & Flora och sen tänkte vi kika förbi några pressvisningar. Då det är pressvecka denna vecka, vi kommer kika förbi Rusta, Ellos, bl.a

Torsdag: Fixa hemma inför vår fest på fredag. Annars har jag inte supermycket planer ÄN!

Fredag: Inflyttningsfest hemma hos oss med 25 pers, ta emot bud från mat och dryck, städa och piffa.

Lördag: Kommer förmodligen vara riktigt sliten från gårdagen, så bäst är nog att inte planera in något här haha.

Söndag: Ska till en lägenhet på Östermalm som jag stylat och fixa det där lilla extra inför visning söndag + måndag. Så att allt ser snyggt ut, fräscha till växterna, kryddor, blommor samt bädda snyggt. En uppfräschning helt enkelt! Första adventsmys här hemma i vår lya. Åh längtar redan!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

ISA,
åh vad roligt med festen! tycker alltid det är kul att höra om andras veckor såhär, en inblick i vardagen liksom 😊
isabyl.devote.se
Rebecca Fredriksson
,
Ja men ellerhur? har förstått att många uppskattar det! Så roligt att du tycker det 😊 DÅ ska jag fortsätta men denna typ av inlägg.
Karin
,
Vart kommer den leofärgade boken ifrån? ser väldigt läcker ut! 😉