Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

VÅRA NYA EGENGJORDA BORD

| INTERIOR, MY HOME

Hej finisar! Nu är våra bord klara och dom har precis fått flytta in i vårt vardagsrum. WOW 😭🤍Jag & Henki har gjort dessa bord helt själva. Som ni vet så älskar vi att skapa och vara kreativa. Vi var så trötta på vårt Vita Ikea-bord här hemma, så detta blev ett riktigt lyft. Vi är så nöjda💪🏼✨ Vi två alltså, vilket jäkla team 🤍 vad tycker ni? tyckte ni att det blev fint? Först var vi lite osäkra på betsen, så svårt att få till rätt men nu tycker jag det blev himla bra ändå. Passar så bra med balkarna och så gillar jag att dom är lite varmare och ljusare och inte så mörka & murriga. Som sagt dom passar så bra här hemma tycker vi. Roligt att ha matbord & soffbord i samma anda också. Det här är sånt man kan pyssla med när man är höggravid haha, så typiskt mig. Men är glad att jag varit så pigg & fräsch som jag är. Helt underbart!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Helen
Helen,
Såg precis på Aftonbladet som listar olika Förlossnings och bb:ns restruktioner i landet. På vrinnevi står det inget om att en snorig partner nekas som det gör på många andra sjukhus. Däremot får endast en person vara med på förlossningen och bara denna får besöka bb. =)
My
My,
Åh vad fina bord! Kan du inte berätta hur du gjort? Kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229