VACAY VIBES

| EVERYDAY, MOODBOARDS, PHOTOS

some vacation inspiration

Hej mina finisar! Jag tror aldrig jag googlat så mycket i mitt liv, googlat hotell, resemål, platser att besöka och hej och hå. Jag och Henke började nämligen vår semester i måndags och vi har minst 3 veckor ihop framöver men vi har inte planerat in en enda grej. Skönt kan många tycka men jag får lätt panik och blir så himla rastlös. Jag önskade verkligen att jag var en sådan människa som bara kunde vara och njuta här och nu och inte behöva göra något speciellt. Men det går verkligen inte för mig, önskar dock att vi hade ett härlig landställe att åka till för då är inte pressen lika stor på att göra något. Där kan man faktiskt mer bara vara, sola, bada, slappa, spela kort, grilla och mysa. Eftersom vi inte har det så har vi försökt komma på andra saker att göra men det är svårt när man inte bokat något.. Jag är lite för spontan för Sverige tror jag minsann. Jag kollade lite boendena för skjojs skull på både Öland, Gotlands, Smögen, Fjällbacka, Varberg, Västkusten överlag samt andra ställen men på nästan alla ställen jag sökte var 99% av boendena fullbokade på booking. Hur sjukt är inte det haha? Mest av allt har vi varit sugna på att boka en sistaminuten resa men där är det nästan ännu värre det finns knappt en resa, allt är dessutom svindyrt. Men jag läste att det var rekord i år på resor, de reser 65.000 människor om dagen från Arlanda i Sommar det är ju galet när man tänker efter. Så det verkar inte bli någon resa för vår del heller, men jag ska väl egentligen inte klaga då jag varit i både Miami, västra Karibien, Paris, New York & Grekland samt kom hem från Warzawa för tre dagar sen .. haha hopplös är jag, mycket vill ha mer! Därför skulle jag vilja ha tips av er? kanske ligger ni inne på några små smultronställen i Sverige man inte får missa? Som går att besöka utan ha bokat massor innan. HELP ME!!!!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Höga Kusten, Ulvön! Ulvö Hotell är jättefint och ön är mysig. Flyg till Umeå och hyr en bil och kör de 15 milen till Köpmanholmen där färjan går ifrån.
Gabriella
,
Ett tips är Berlin, alla gånger om! Alltid varmare där än i Sverige, och bästa staden under sommaren med uteserveringar överallt, musik och events av olika slag. Billigt att bo och billigt att ta sig dit! Räcker med några dagar, men vill man kan man spendera mycket tid där också. Tips på bra vandrarhem som känns som hotell, superfräscht med bra läge är All In Hostel, brukar kosta några hundralappar per natt. Är flyget dyrt till Berlin kan man ta nattåg från Malmö vilket också är en supermysig upplevelse!