VACAY SNAPS

| TRAVELING

Hur magiskt? Det här var helt klart favorit stranden på alla stränder vi besökt. Den låg på ön Hvar och låg lite undangömd. Det var Stevie & Henke som skulle åka och plocka upp Disa & Julian en kväll när vi skulle ha barbeque-kväll i huset som av en slump åkte de förbi denna gobdit till strand.

Livet på en pinne? Nej livet på en Ananas ;)

Detaljer detaljer, jag älskar att fota detaljer och kan verkligen ligga hemma och planera snygga detaljer jag vill fota tillsammans. Btw hur god är inte en iskall orangerna? ÄLSKARN. Henke tycker den smakar c-vitamin brus haha.

Hula Hula beach, vattnet I Kroatien är typ inte på riktigt. SÅ himla klart och vackert. Dessutom sådär perfekt blått som man vill ha det.

Your loss babe, your loss! Tokgillar denna tischa, den kommer från NA-KD och du hittar den HÄR.

 

Aperol Spritz, helt klart favoritdrinken denna sommar. Är inte heller helt fel att dricka den med en fin vän <3 Jag är mer av en drink-tjej än öl/cider & vin. Så härligt ju att svalka sig mig en drink en varm sommardag. Gillar även alkoholfria, finns så många goda varianter.

Frukt-himlen! Mina favoriter är helt klart melon & hårda nektariner. Ni vet att de är så hårda att det inte ens rinner om dom och verkligen låter sådär irriterande när man tar en tugga.

Solnedgång i Tucepi, så himla mysigt. Bästa sällskapet hade jag också <3

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer