UPPESITTARKVÄLL

| CHRISTMAS, INSPO
Hej på er! Den här dagen har gått i ett, det har varit full rulle hela dagen och det har verkligen inte funnits utrymme till bloggning tyvärr, vilket kanske inte gjort så mycket då ni säkert själva haft fullt upp själva. Jag har ju glömt berätta för er. Vi har ju en ganska annorlunda jul i år. Då varken jag eller Henke ska åka hem utan vi ska faktiskt vara hemma i Stockholm hos oss och fira jul. Så idag vid 18.00 kom min familj hit och världens bästa mormor. Imorgon kommer även Henkes familj. Ska bli så skönt och mysigt att fira hemma hos oss. Har längtat tills man bor lite större och kan fira hos sig själv. Så mysigt att även fira med Henke jul samtidigt. Inte så vanligt kanske men så himla härligt. Våra jular har inte alltid varit så bra i min familj och denna jul kände jag att vi var tvungna och göra något nytt och bryta mönstret. Alla var så på och så taggade på mitt förslag. Så imorgon ser jag fram emot en jul hemma hos oss för första gången.

Ikväll har vi ätit hämtmat, spelat bingo som riktiga pensionsnärer och slagit in sista klapparna. Nu måste jag sova, höra imorgon mina hjärtan! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Helen
,
Älskar din fina pyjamas! Så fin färg!!! ❤ och söt tjej också! Fint du passar i brunt hår! Vilken magisk julgran! God jul på dej! ❤
Malin Stjernberg
,
Är det Style levels velourdress du har på dig? Så jäkla snygg!
Johanna
,
Hoppas ni hade en supermysig kväll & att ni vann en storvinst! <3
Josephine
,
Vad fin du är och vilken fin julgran!!!