UNSEEN

| EVERYDAY, PHOTOS, TRAVELING
Hej mina hjärtan! Känns som jag är inne i ett mindre bloggflow just nu, har inte lika mycket inspiration eller jag vet inte.. Men så är det ju ibland, imorgon ska jag iallafall ha ett roligt event med en masa brudar. Ska bli Så kul, vi ska faktiskt ha eventet hemma hos mig.  Vem och vad r typ event det är, det får ni se imorgon. Idag har jag iprincip enbart jobbat från sängen, har inte ens gått utanför dörren  haha. Hoppas på bättre och härligare väder imorgon. Btw så saknar jag er som tusan också, var håller ni hus? Saknar er bland kommentarerna också.. Kom igen <3 finns inget tråkigare än att logga in och inte direkt mötas av någon feedback. Jag behöver er och allt blir så mycket roligare då :) 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

BYSOFIA
,
FINA DU, du är grym! Kikar in här ibland och blir alltid lika glad av dina fina inlägg! KRAMAR
Maja
,
Samma här. Du sprider en massa positiv energi. Du kör verkligen ditt race!
Rebecca Fredriksson
,
Men tack babe <3 vad underbar du är. Precis vad jag behövde höra just nu!
Rebecca Fredriksson
,
men åh hur fina läsare har jag inte? Det betyder så mycket!!!! 😊
Ester,
Åh fina du! Du är en av mina favvo-bloggare ska du veta, har även tipsat om dej i min blogg (; Du är grym tjejen! Hade varit kul att se lite mer av ditt vardagsliv kanske? Bara ett förslag!
nouw.com/josefinaester
Rebecca Fredriksson
,
Men åh vad du är go, så glad jag blir!! Det ska jag absolut tänka på i h bjuda på mer av 😊 tusen tack för din fina kommentar!