TON

| Okategoriserade
Hur fin stol? Här är en närmre bild på vårt senaste tillskott när det kommer till inredning här hemma i lyan. En klassisk stol från märket TON, den kommer från Rum21. Som har så himla mycket fint! En utav mina favoritbutiker när det kommer till att handla inredning online. Jag gillar att ha olika stolar kring matbordet. Det jag tycker om mest med den här stolen är kontrasterna mellan det svarta och rotting. Så fint! Nu ska jag svira om och strax dra mig till min frisör, min tid blev nämligen ombokad tills idag istället. Vi hörs lite senare finisar! 

Vad tycker ni? Gillar ni den? 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Johanna Thåström
,
Goding! Vart kommer din fina marmor-bricka ifrån och din skärbräda? Vad är det för mått på båda? Försöker fixa i köket och min största inspiration till heminredning är dig, älskar verkligen ditt hem och hur du stylat det! Men har så svårt att hitta rätt produkter med rätt mått till bra priser, behöver absolut inte vara design. Kram!
yasmina,
Jaaa så fin!
yasminas.se/
Rebecca Fredriksson
,
Tack ❤❤
Rebecca Fredriksson
,
Men åh tack snälla! Marmorbrickan är från Granit, finns bara i en storlek tror jag. Mio vet jag med haft liknande 😊 skärbrädan är från Ellos. Finns länkat i min inredningskategori! Nej verkligen inte, båda dessa är budget 😊hopps du hittar. Kramar <33