TOMHET, SKRATTANFALL & REHAB!

| EVENTS, EVERYDAY
Idag har vag varit så otroligt trött & seg. Inte så konstigt efter tre helt galna festkvällar i rad. och på tok för lite sömn haha, det är ju inte varje helg man kör tredagars om man säger så haha. Men fan vad kul det var, så det är värt all trötthet. Det sjuka med mig är ju dock att jag ALDRIG blir bakis och då menar jag aldrig. Oavsett hur mycket jag druckit eller hur hårt jag festat så blir jag aldrig bakis. Hur är det ens möjligt haha? Någon annan som är likadan? Mina kompisar hatar mig för det Hahaha. Idag känner jag mig lite tom typ, det har varit sån full gas hela helgen med så otroligt mycket roliga saker och jag har varit inne i ett sådant härligt lyckorus och bara njutit minut för minut. Inte tänkt framåt eller bakåt utan bara varit här & nu. Vet inte hur många gånger under festivalen jag sa - fan vad jag älskar livet just nu. Så mycket jag skrattat i helgen var tametusan länge sen. Det har jag mestadels Emma att tacka. Hon & Jag alltså, vilket radarpar! Vi båda är lika galna och har samma sjuka humor haha. Vi är så lika men ändå så olika. Sista natten kom vi hem klockan 05.00 men ändå låg vi och skrattade, flabbade, dummade oss, pratade, gjorde filmer till kl 07.00. Det är kärlek det, dessutom gick vi upp kl 10.00, vi sov alltså tre timmar. Men åh vad jag är glad att jag funnit denna tjej och att jag fick spendera helgen med henne ❤️ Ni vet ju hur känslig jag är för när saker och ting tar slut. Jag saknar Bråvalla & helgen redan. Jag vill ju att allt ska vara förevigt fast att jag vet att det inte fungerar så och tur är väl det. Jag menar hela livet kan ju inte vara en festival, eller? ;) Såhär ser mina planer ut för kommande vecka iallafall, det blir en kortis-vecka igen för min del. Tredje veckan i rad nu - MAGISKT!

Måndag: Den här dagen har jag bara låtit mig själv vara och vilat upp mig. Har chillat typ hela dagen, jobbat lite smått, hämtat paket & bloggat massor. Detta blir ju mitt fjärde inlägg idag. Hur himla bra? Älskar när bloggen är så!

Tisdag: Ta emot leverans mellan 10.00-12.00 Träna ett pass på gymmet, ta emot en Mat leverans från Mathem mellan 16.00-18.00. Packa upp väskan, städa hemma, ta igen mailen, fixa med jobb & samarbeten. Sugen på att gå på Allsång på Skansen, får se hur det blir med det! Onsdag: Fota samarbeten, skicka fakturor, Träna. Blogga & packa inför helgens mini-semester. Ska även packa ihop lite för nästa veckas homestyling-jobb. På kvällen kommer Henkes familj från Arlanda och sover en natt innan de åker tillbaka hemåt igen.

Torsdag: Träna ett tidigt morgonpass, senare på morgonen kommer mammi hit, sen ska jag åka hämta en nyckel hos en kund för nästa veckas styling-jobb. Sen på eftermiddagen när Henke slutat jobba så rullar bilen mot morfars paradis - Dalsland. Åh vad jag längtar! Det blir jag, Henke & Mamma som åker. Tyvärr så jobbade brorsan & hans tjej.

Fredag - Söndag: Bengtsfors/Dalsland/Rehab hela helgen. Det ska bli så skönt och välbehövligt med en lugn helg. Det är balsam för själen att vara där. Så otroligt lugnt och harmoniskt. Vi ska bara mysa, bada, sola, spela kort, spela kubb, grilla, hänga på bryggan & chilla. Så underbart!

Det var den veckan dääääh, hur ser er vecka ut?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Matilda, iDeal of Sweden
,
Tack fina du för den här helgen <3 Minst sagt MAGISKT!
Rebecca Fredriksson
,
men tack själv finis <3 BÄSTA helgen ever!!!