TODAYS SNEAK

| LOOK OF THE DAY
Godmorgon =) Hoppas ni sovit gott? Det har jag trots mina mardrömmar, tror på riktigt jag måste gå och söka för dom? Haha Jag har mardrömmar nästan varje natt. En gång var det så illa att jag låg och grät och var så rädd för att somna för ville inte komma in i drömmen igen och var rädd att inte vakna igen. Stressad? Nej men fy det är faktiskt jobbigt. Någon mer som har riktigt hemska och vidriga mardrömmar? Har förresten fått bilderna nu, så här är en liten tjuvkik. Nu blir det lördagsfrukost, vi hörs lite senare! - Goodmorning =) Hope you slept well? I have despite my nightmares, think really I have to go and search for them? Haha I have nightmares almost every night. One time it was so bad that I was lying and cried and was so afraid to fall asleep for does not want to get into the dream again and was afraid not to wake up again. Stressed out? No but fy it is actually tough. Anybody else have really horrible and disgusting nightmares? Have got the pictures now, so here is a little sneak. Now it's time for Saturday breakfast, talk to you later!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Jobbigt! Jag drömmer oftast mardrömmar i perioder då jag är stressad, har ångest eller "förtränger" saker som jag inte orkar tänka på. Hjärnan bearbetar nämligen massa tankar under natten som man inte bearbetar under dagen. Har för mig att du skrivit om att du varit stressad förut, ta verkligen kroppens signaler på allvar! Kanske bra att prata med en psykolog/kurator eller liknande för att reda ut detta, i förebyggande syfte om inte annat 😊 Ta hand om dig och försök stressa ner!
Rebecca
,
Tack snälla du för omtanken och dina fina tips ,<3 har haft det så länge och det slutar typ aldrig 😟 Asjobbigt! Får som sagt kanske kolla upp om det inte slutar. Ha en fin dag!