Today happens something big

| UNCATEGORIZED
Idag händer det, idag släpper jag bomben. Jag är egen företagare, och idag lanserar jag min alldeles ega webshop SHIT! Detta känns så jävla kul, och jag är så grymt stolt över mig själv. Här har ni den WWW.DETAILSBYREBFRE.SE .Det är alltså detta jag hållt hemligt, men nu är den här MIN WEBSHOP. SO LET'S SHOPPING!

Åh jag är helt pirrig i kroppen, detta känns så stort!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Nathalie,
Men åh vad roligt:D hittade till din webbshop tack vare att Linda Ingolfsdottir lagt upp den på facebook:) Hoppas det går bra! Kanske kan göra ett samarbete lite längre fram?:)
liborius.devote.se
Nathalie,
Så himla kul, grattis:) tror allt jag ska ta och beställa den stela halsringen för den jag hade har jag tappat. Kram
www.nathaliegustafsson.blogg.se
petronella,
Du är GALET grym tjejen, glad för din skull! Här ska det shoppas, kommer typ köpa upp alla mina pengar seriöst. ALLT är såå snyggt, så det kommer bli svårt att välja. Dock dör jag lite extra på alla träkors och drömfångarhalsbanden! Kram på dig.
petronellau.blogg.se
amanda johansson,
men åh fan vad grymt, gratulerar! 😃
aamandastyle.blogg.se
Lindus
,
Jag är så fruktansvärt stolt över dig min fina vän! <3
Josefine
,
Riktigt läcker klänning du hade på er inflyttningsfest! Jag såg den på Nelly men tänkte höra vilken storlek du tog? Det står på hemsidan att modellen är 1.79 lång och har S i storlek. En annan är ju inte riktigt där längdmässigt;) Hur lång är du och vilken storlek tog du? Grattis till hemsidan! Josefine
Johanna Bohlin,
Superkul och efterlängtat!!
johannabohlin.blogg.se
Jia,
Grattis! Jag ska genast kika in där:)
jiasblogg.devote.se
rebecca,
SV Josefine: åh tack! 😊 Jag är inte så lång jag heller, är ju typ 1.65 eller nåt. jag har storlek S. Den sitter jättebra, inte sådär supertight utan bra och skönt. Lycka till med klänningen söta du!
rebfre.se
ronja norlén,
AAAAAAH fyfan vad roligt!!! 😃:D:D:D
ronjanorlen.blogg.se