Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

TO DO IN DECEMBER

| CHRISTMAS, EVERYDAY
  Som ni vet så älskar jag julen och jag känner mig lite stressad inför allt jag inte hunnit med som jag gärna hade velat göra nu i December. Men åh andra sidan så är det ju mer än en vecka kvar så hinner kanske bocka av några mer grejer ändå. Här är vad jag gärna skulle vilja göra i December.
  • Gå på julmarknad, helt sjukt att jag inte gjort det. Det är ju bland det mysigaste som finns. Har ju dock gått på två stycken marknader i Salzburg. Men hade så gärna velat gå på en här i Stockholm. Dels den i Gamla stan men även den i Kungsträdgården. Kanske hinner det på torsdag.
  • Ta en julfika/julfrukost med en vän. Bara gå till ett mysigt fik, gärna tidigt på morgonen när det är mörkt ute. Dricka varmt och äta något gott och juligt.
  • Spana in NK's skyltning. Det är en viss speciell känsla med det!
  • Göra egen glögg, vore så roligt att ha gjort sin egna. Eller en egen varm äppelmust. Gillar ju att göra själv!
  • Dekorera och göra mer julfint här hemma. Jag har ju lite stjärnor, julgran och adventsljusstake. Men hade velat ha lite mer ändå. Ska försöka fixa det i veckan. Fick en fin grå tomte av mamma igår. Den gör ju att det känns lite mer juligt.
  • Se mer av julkalendern, såg de första sex avsnitten sen har jag liksom tappat det :( tycker det är så mysigt att följa den dag för dag. Ska försöka se ikapp haha, de är ju så korta avsnitt så går ju ändå fort. Har ni tittat på årets Julkalender?
  • Julbaka lite mer, men det blir faktiskt i veckan. Ska göra en ny kola samt lite annat. Vill även göra pepparkakor och dekorera fint. Gjorde faktiskt ett pepparkakshus i veckan. Det var också mer på min lista så den är check nu iallafall!

Hur känner ni inför julen? Har ni fått några julkänslor än?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin Stjernberg
Malin Stjernberg,
Alltså jag älskar dina bilder, och just nu i synnerhet dina julbilder. De känns så genuina och gammeldags till skillnad från de som oftast florerar i bloggar och på insta. Du lyckas liksom få med känslan <3 Alldeles grönt i Skåne, och hemma med vattkoppssjuk 5 åring, så julkänslan är väl sådär, men jobbar på den 😉
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229