The winner is ..

| COMPETITIONS
 

Jag har varit lite seg med att dra vinnaren för luckorna 23 och 24. Nu är båda vinnarna dragna, lucka 24 vann Anne, och lucka nummer 23 vann Fridah! Jag har mailat er båda. Stort grattis till er båda tjejer, jag önskar att jag kunde utse alla till vinnare, och ge er alla något. Hoppas ni varit nöjda med årets julkalender? Jag är oerhört tacksam för alla som deltagit, och varit med och sponsrat. Tusen tack alla fina! Vi hörs igen nästa år, med en ny spännande kalender.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Anne
,
Åh vad roligt! Tack så jättemycket Rebecca 😊 Vad glad jag blir! Dock har jag suttit och kollat min mail säkert tio gånger nu, men har inte fått något från dig? Kan du skicka igen är du gullig? Verkar inte som att det kommit fram. Kram och tack igen!
Fridah
,
Svarade på ditt mail precis, men måste ju få tacka här också:) Tusen tusen tack!:) Blir så himla glad för detta:) Ska bli superkul att få hem min fina goda doftande vinst, hihi:) KRAM! (Och Anne, kika i din skräppost, där hade mitt mail hamnat!:))
Anne
,
Tack för tipset fridah 😊 Men inget i skräpposten heller! Rebecca, du kanske kan prova att maila min jobbaddress istället? anne.hakansson-siltamaki@sll.se Tack och massa kramar till dig 😊