THE APARTMENT

| INTERIOR
 
  
  
  
  
  
  
  
   

 
  
  

  
  
   

(ej våra möbler, bilder från Hemnet) 

Hej finisar! Det är så många som frågat om lägenheten och självklart ska jag svara på allt. Vi köpte den för cirka 3 månader sen, vi har letat och letat och letat och även varit med och förlorat en del budgivningar men sen dök denna upp och jag ringde mäklarn direkt och bad om förhandsvisning men då ville först inte säljarna men då sa jag mer om vår prisbild och fick med dom på att ha förhandsvisning. Detta var på torsdagskvällen och på lördag skulle vi resa bort och riktiga visningen var på söndagen så ända chansen var på fredagen. Så vi gick dit, efter ha gått ett varv i lägenheten kände vi båda, den här är så rätt, det är här vi ska bo. Så jag & Henke satte oss och fika en timma pratade igenom och bestämde oss för att köra, så vi ringde mäklarn och la ett bud. Säljarna accepterade, så då fick vi åka in direkr efter till deras kontor och skriva kontrakt haha förstår ni hur fort allt gick? Helt sjukt haha! Men det var den bästa känlslan. Så nu 3 månader senare har äntligen flyttlasset gått. Det känns så jävla bra!! Lägenheten är så fin, det är en 2,5:a på 73 kvm. Den ligger i centrala Sundbyberg. Vi älskar ju sumpan, så detta blir perfekt. Nu vill jag höra vad ni tycker? Är den fin? Gillar ni den? 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Malin,
Josefin,
Sophia,
Helt underbar! Älskar er inredning! och köket. Och vardagsrummet...Och ja,allt! Underbart fin!!
fiiaan.se
ISA,
förlåt för superdramatisk nu men DÖÖÖÖÖR VAD FIN!!! alltså vilken jäkla dröm! sumpan är superfint också, mycket närmare stan än man tänker + lugnt och härligt 😊
isabyl.devote.se
Rebecca Fredriksson
,
Vad kul att du tycker om den 😊)
Rebecca Fredriksson
,
TUSEN TACK för din underbara kommenterar. haha jag är lika dramatisk! Är så lycklig för lyan 😊 Känns underbart!!!
Rebecca Fredriksson
,
hihi jaaa! Så himla kul, fattar typ inte 😃 haha
Rebecca,
Åh tack sötnos! Ja den är såå fin, så ljus och fräsch. Älskar golven!!
rebfre.se
Rebecca,
Tack gulllle <3
rebfre.se
Rebecca,
åh tack 😊) dock är ju dessa möbler & inredning inte våra. Detta är bilderna från Hemnet. Men snart kommer ni få se bilder när vi inrett den 😊 Ska bli så kul!!
rebfre.se