THE ANSWERS

| Q / A
 

Tack för alla frågor och alla fina kommentarer som ni ger mig dagligen <3 Äntligen har ni hittat till kommentarsfältet igen. Här kommer svaren på de flesta av era frågor, har försökt att svarat så utförligt som möjligt. Så hoppas ni blir nöjda med svaren annars får ni säga till.

Vem tar dina bilder? Eller tar du dem själv?

-Nästan alla bilder tar jag själv, förutom outfit bilderna då har jag oftast hjälp av bästa Julia

Vad har du typ för musiksmak?

- Oj har jag missat att dela med mig av den, jag älskar house. Ni vet med riktigt jävla bas, partymusik med andra ord. Samtidigt som jag verkligen gillar Paolo nutini, Damien rice, Håkan Hellström och First Aid kit.

Hur kommer du matcha dina lårhöga stövlar när det blir kallare?

- Det kommer jag göra med att bära tighta svarta byxor/jeans under men även strumpbyxor till vippiga kjolar.

Jag följer din träningsinstgram, men skulle tycka det vore roligt med träning här på bloggen med. Recept osv.

- Tack! vad kul att du följer den, på min blogg så vill jag helst hålla mig till mode, kläder, shopping och lite vardag. Då jag driver en modeblogg och vill att det ska vara störst fokus på just det. Sedan kan jag självklart lägga upp något inlägg ibland, om det verkligen önskas. Detta kommer dock inte bli någon mode/träningsblogg utan kommer hålla mig till mode. Däremot kommer jag bli ännu flitigare på @peppsomfan. Hoppas du förstår =)

Hur mycket har du gått ner sedan du tog tag hårdare i träning och kost? Är mycket imponerad!

- Tack så jättemycket, roligt att du ser resultat. Glad jag blir! Jag vill helst inte prata så mycket vikt och så, då det är sådan hets om det. Jag vill inte bidra till något sådant, tycker man ska fokusera på att vara nöjd med sin kropp utan stirra sig blind på vågen. Samtidigt som man lättare kan se på vågen vad som faktiskt har hänt. Hursomhelst så tränar jag jag numera 6-7 pass i veckan och är snart inne på min femte vecka utan godis, sylt, juice, chips, skräpmat, läsk och socker ur huvud taget. Så vore ju konstigt om de inte hänt något (; Sedan har jag gått ner lite extra, då jag haft problem med magen länge vilket ledde till dålig aptit och mycket illamående. Målet med min träning är att bli mer fit, få platt mage, bli starkare och få in det till en livsstil. Då jag alltid varit en allt eller inget människa. Om nu vikten är viktig och du vill veta den så har jag gått ner 3,5 kg.

Hur länge har du och din man varit tillsammans?

- Vi är inte gifta (; haha skoja, förstår var du menar. Vi har varit i tillsammans i snart tre år. Vi träffades genom gemensamma vänner, samt på ett roligt event jag höll i då, när jag drev klubben ONZDÁ. Sjukt att tiden gått så fort ..

Vad är ditt drömjobb? Är det att leva på bloggen?

-Mitt drömjobb är att hålla på med det jag älskar, jag är en person som tröttnar ganska fort. Speciellt om jag inte ser att jag kan utvecklas med just det. Samtidigt som jag älskar när det är brett, jag vill hålla på med mode men skulle vilja göra lite allt möjligt, skriva, fota, intervjua, designa och styla. Ja det är nog en dröm som de flesta bloggare drömmer om, det skulle ju vara fantastiskt kul.

- Vad jobbar du med?

- Jag jobbar dels med bloggen, är modereporter för Chic magazine, säljare på Ur&Penn och är egen företagare till ett smyckesföretag. (dock inte aktivt nu) Sedan har jag mycket roligt pågång, som jag hoppas på att dela med mig av snart. Sedan har jag på senare gjort lite ambassadör-jobb och konferencier jobb.

Jag avgudar dig och din stil, om du skulle beskriva din stil med tre ord, vad skulle det vara? Samt vilka är dina favorit butiker?

- Åh tack snälla <3 vad glad jag blir. Jag skulle beskriva den som personlig, vågad och färgstark. Mina favoriter är Zara, Acne och Second hand.

Jag har en fråga angående ditt hår, det orangea. Hur åstadkom du det? Gick du endast till frisör? Bättra du på själv med toning? Tack på förhand!

- Jag fick ett ryck som vanligt med mitt hår, oftast planerar jag inte så mycket. Utan kan titta mig i spegeln och bara fan vad fult håret är, eller vad tråkigt det här ser ut. Nu gör vi något annat, precis så var det med detta. Fick för mig att bli orange, boka tid hos frisören hade med bilder och förklarade hur jag ville ha det. Sen blev det ett väldigt bra resultat direkt, mitt hår suger åt sig väldigt bra och färgerna släpper sällan. Jag brukar använda mig av Revlon bollarna för att bättra på, en färginpackning som ger känslan av nyfärgat hår. Hoppas du är nöjd med ditt hår, bara fråga mer annars =)

OM du blev överraskad av din pojkvän med en resa till varmare breddgrader, och ni måste åka direkt, du hinner packa fem plagg. Vilka blir det?

- Vilken rolig och bra fråga =) Det skulle dock verkligen kunna ske, med tanke på hur spontana vi är haha. Jag skulle packa ner ett par höga jeanshorts, ett par sneakers, vit oversize magtopp och mer än så skulle jag inte hinna haha. När jag ska packa när jag är stressad så går de åt helvete haha. Både det ena och det andra åker med, och det bästa stannar typ hemma.

Vart är stolarna ifrån? Vart ifrån kommer kristallkronan?

- Kristallkronan kommer ifrån Ellos, Stolarna från Sweef.se

Vart kommer burkarna ifrån som du har smoothies i?

- Det är gamla syltburkar/gurkburkar eller ja gamla burkar helt enkelt. Bara diska ur, skrapa bort märket och vips så har du fina burkar.

Har du gjort soffbordet själv? För är på jakt efter hjulena? Var hittar jag dom?

- Yes jag har gjort soffbordet helt själv, hjulen kommer ifrån Claes Ohlsson. Mycket billigare där än Jula t.ex.

 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Evelina
,
Gud va kul att en bloggare för en gångs skull svarar på frågan och kul att du gillade resefrågan 😊 Nu till nått helt annat, jag har varit blond i evigHeters tider och vill inte färga det mörkare då jag kämpat för att bli "fint" blond eller "naturlig" men det känns så tråkigt nu till hösten då alla färgar rött & brunt. Så jag tänkte kolla med dig, lite hårinspo kanske du kan hjälpa till med, du har ju koll och har haft massor med olika stilar 😊 kanske nån kul frisyr eller kanske mer silver blond? Hjälp!? Evelinaeve@insta