THAI SNAPS

| PHOTOS
 

 

<
 

  

  

 

>

 

>

 

Bilderna från Thailand tar aldrig slut haha, jag fotar så extremt mycket när jag reser, jag har alltid gjort det oavsett om jag haft blogg eller inte. Jag älskar att fota och föreviga stunder. Dock kan det bli lite väl mycket ibland haha, jag ska verkligen fota alt allt. Men hellre lite för mycket :) Någon som är likadan? Jag skulle aldrig kunna åka på en resa utan att fota, det skulle kännas helt meningslöst och värdelöst haha. Jag längtar så mycket tillbaka när jag ser bilderna, helt galet. Vill bara uppleva allt igen =) Nu ska jag sova, imorgon väntas massor jobb, fix och nagelbesök hos bästa Linda på Missfancy. Puss och godnatt på er! 

 - I have so much pictures left from Thailand, so here we go. Here is some different snaps from the trip in Thailand. I have been home for ome week now, and I want to go back everyday. I miss it like hell! 

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Lisa,
Inte mig något emot, så underbara bilder!! Xx/ http://nyheter24.se/modette/itgirls/lisabengtsson/
nyheter24.se/modette/itgirls/lisabengtsson/
Linda
,
HAHA jag är såå likadan!! Jag fotar alltid ALLT, tyvärr äger jag ingen bra kamera (fattig student, men det har önskats länge) så det mesta blir med min iPhone 5. Mina vänner har lärt sig att inte röra maten, drinkarna osv innan jag fotat. Har till och med drömt mardrömmar om att jag ska på semester och precis när jag ska boarda planet så minns jag att jag har glömt kameran (och då har jag ingen kameramobil i drömmen) så jag vill inte ens åka längre haha.. Btw tycker jag du är så sjukt cool, inspireras av dig och ditt driv!! 😊 PUSS
Gabriella
,
Det hade varit så himla roligt att få reda på hur du redigerar dina bilder! De är verkligen fantastiska!