TB JULY

| PHOTOS

Bästa solhatten ever på en strand i Kroatien

 

Solbränd i Grekland, det var så underbart där.

Lata dagar vid poolen och ett skönt magasin.

Toppa kvällarna med middag + rosé på en härlig uteservering. Helst med sina bästa vänner!

Mitt hjärta <3 Vad vore livet utan dig? Hoppas på ännu en grym sommar. Vi funderar på att dra två veckor utomlands, blir nog Kroatien. Vårt favoritland.

Just här är jag faktiskt i Kroatien, i härliga KRK och strosar runt bland blommorna. SÅ FINT där. Om vi åker igen blir det nog Split & Hvar. Hört så mycket gott om Hvar.

Fina och ljusa kvällar. Finns det något bättre än sommarkvällar? Skulle inte tro det ..

Det är juli gänget, galet! Jag börjar med att köra en liten TB på ett par juli bilder från förra året. Juli är verkligen min favoritmånad på hela året, det är mitt i sommaren, oftast bäst väder, somrigaste månaden, jag fyller år, man har semester och livet är allmänt bra i juli helt enkelt. Men först ska jag ta tag i massor jobb innan det är dags för lite semester. Jobbar iallafall denna vecka ut och lite på nästa sen tänkte jag ta lite semester faktiskt. Dock jobbar jag ju alltid men lite mer semster än vanligt då =) Har ett stort inredningsjobb denna vecka, ska bli så kul att få styla om den 3:an, den behöver verkligen piffas upp. Ni får såklart se bilder när det är färdigt. Nu ska jag ta och äta lite lunch så att jag får lite energi! Ha nu en magisk måndag så hörs vi lite senare. Pusssssss!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Rekommenderar Baska Voda i kroatien om ni inte varit där:-)