TÄVLING - VINN FRANSSERUMET XLASH

| BEAUTY/HAIR, COMPETITIONS
  Förra tävlingen med fashionroof vann Carolina Larsson. Stort grattis till dig! Nu drar vi igång en ny tävling igen, denna gång är det en tävling tillsammans med Glossmagazine & XLASH. Denna gång tänkte jag att vi skulle ha det lite mer invecklat istället för att bara skriva sitt namn. Så denna gång ska du skriva ditt bästa skönhetstips, som kan vara väldigt enkelt och inget avancerat, samt gilla GLOSSMAGAZINEfacebook. Sen självklart avsluta med ditt namn & mail.

Jag kan säga att detta fransserum är helt fantastiskt, och det funkar verkligen. Visar redan resultat inom några veckor.

1. Tipsa om ett bra skönhettips, vad som helst.

2. Gilla Glossmagazine på facebook

3. Kommentera det ovan med ditt namn & mail

T Ä V L I N G E N A V S L U T A S D E N 20/9 !

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,
Mitt bästa skönhetstips är faktiskt clear eyes, det lilla gör så mycket för lite röda ögon och man ser direkt piggare ut! Har alltid med mig det i väskan:)
Bekah,
Vatten, sömn & lite "egentid" ibland.. Man ser aldrig så bra ut som när man är pigg & nöjd med tillvaron!! 😊 Kramar
bekahs.spotlife.se
saga siberg
,
Omringa dig själv med människor och saker som gör dig lycklig, det märks på lång väg. 😊
Caroline
,
Träning och sömn! Känner mig aldrig snyggare än efter jag varit ute och sprungit och sovit ordentligt! Det är som att alla endorfiner ger lyster till hela mig! Att jag också är mycket gladare och piggare gör inte saken mindre fantastisk!
Fanny
,
Här kommer ett litet & enkelt tips tills när vinter nariga läppar smyger sig på, ta en torr tandborste och gnugga mot läpparna & vips så är dom mjuka och kyssvänliga igen!
Martina
,
Bästa skönhetstipset för lite vardagslyx; jag har alltid färgade fransar sommar som vinter. de dagar jag inte orkar sminka mig, eller de dagar jag bara strosar runt hemma med en snabbvisit på Ica så ger fransarna lite mer liv till ansiktet. Skönt att slippa mascara då o då!:)
Michaela
,
Vilken rolig tävling! Mitt bästa skönhetstips är att le och skratta så mycket och ofta du bara kan. Hur vackert är inte ett lyckligt ansikte? Jag tror på att det lyser upp hela dig! Som ett av mina favoritcitat lyder: "Det vackraste en kvinna kan bära är ett leende" För att komma med ett konkret skönhetstips som jag provade förra veckan för första gången är "Aspirin-masken" som är en ansiktsmask av aspirintabletter som finns på apoteket och vatten, gör din hud strålande!
Nathalie
,
Mitt bästa skönhetstips är det vanliga drick mycket vatten och försök äta hälsosamt,har själv märkt nu när jag bytt skola att det slinker ner godis då och då och det påverkar faktiskt hyn,min iallafall! Och rör inte ansiktet med smutsiga fingrar big nono! Går själv kosmetolog linjen så skulle va sjukt nice att testa nåt sånt som Xlash och tipsa åt mina klasskompisar om det fungerar!:) kramis
Jeanett
,
1. Torka håret på rätt sätt Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre. 2. Tandborstknepet Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten! skit smart! 6. Skydda ditt hår Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram. 7. Rätt kost - starkt hår Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.
Pernilla W
,
1. Jag vill gärna vara med i denna utlottning 😊 Att finna en inre ro och stillhet inom sig själv är nykeln till "Inre" skönhet. Stanna upp och lev livet "Här och Nu". Ät sunt, motionera regelbundet och drick mycket vatten (det renar kroppen). För att vårda hudens "Yttre" skönhet är vårdande, fuktgivande och milda produkter mitt självklara val. Om turen faller på mig skulle jag bli "Jätteglad" om jag fick testa detta fransserum från Xlash 2. Gillar sedan tidigare på fb Pernilla Wamsjö 3. nillwa@hotmail.com