TÄVLING - VINN FRANSSERUMET XLASH

| BEAUTY/HAIR, COMPETITIONS
  Förra tävlingen med fashionroof vann Carolina Larsson. Stort grattis till dig! Nu drar vi igång en ny tävling igen, denna gång är det en tävling tillsammans med Glossmagazine & XLASH. Denna gång tänkte jag att vi skulle ha det lite mer invecklat istället för att bara skriva sitt namn. Så denna gång ska du skriva ditt bästa skönhetstips, som kan vara väldigt enkelt och inget avancerat, samt gilla GLOSSMAGAZINEfacebook. Sen självklart avsluta med ditt namn & mail.

Jag kan säga att detta fransserum är helt fantastiskt, och det funkar verkligen. Visar redan resultat inom några veckor.

1. Tipsa om ett bra skönhettips, vad som helst.

2. Gilla Glossmagazine på facebook

3. Kommentera det ovan med ditt namn & mail

T Ä V L I N G E N A V S L U T A S D E N 20/9 !

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Jeanett
,
1. Torka håret på rätt sätt Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre. 2. Tandborstknepet Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten! skit smart! 6. Skydda ditt hår Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram. 7. Rätt kost - starkt hår Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.
Pernilla W
,
1. Jag vill gärna vara med i denna utlottning 😊 Att finna en inre ro och stillhet inom sig själv är nykeln till "Inre" skönhet. Stanna upp och lev livet "Här och Nu". Ät sunt, motionera regelbundet och drick mycket vatten (det renar kroppen). För att vårda hudens "Yttre" skönhet är vårdande, fuktgivande och milda produkter mitt självklara val. Om turen faller på mig skulle jag bli "Jätteglad" om jag fick testa detta fransserum från Xlash 2. Gillar sedan tidigare på fb Pernilla Wamsjö 3. nillwa@hotmail.com
IP: 82.99.3.229