SVAR PÅ ERA FRÅGOR

| EVERYDAY

Älskar din bilder verkligen! Hur redigerar du dom?

- Jag redigerar nästan alla mina bilder på telefonen, använder nästan enbart VSCO. A5 är helt klart min favorit och G5 är också bra. Kör även Picmonkey.com och så Lightroom ibland. Ska göra ett nytt inlägg om mina redigeringar.

Åh! Vart har du beställt dina patches ifrån? - Nästan alla kommer från Ebay, men även några från Pull & Bear.

Vart kommer din fina marmor-bricka ifrån och din skärbräda? Vad är det för mått på båda? Försöker fixa i köket och min största inspiration till heminredning är dig, älskar verkligen ditt hem och hur du stylat det.

- Den kommer från Granit och finns bara i ett mått. Skärbrädan kommer från Ellos och är i den stora storleken.

Jag har läst din blogg ett tag och måste erkänna att varningsklockor började ringa när jag läste det här inlägget. Du har väl varit/varit nära på att bli utbränd? Tror du inte att den extrema tröttheten beror på att du kanske tar i lite för mycket just nu? Jag tampas själv med utmattningssyndrom sedan över ett år tillbaka (23 år, man tror inte att det kan hända) och har dessutom en rejäl ångestproblematik som grädden på moset. Och jag vet hur skör man är under lång tid efteråt. Just när man känner sig som starkast är ofta precis då man behöver säga stopp och pausa för att inte springa iväg för mycket och hamna i en äcklig svacka igen. Menar inte på något sätt att vara en skrämselkärring här haha, och det är fullt möjligt att du lider brist på något ämne. Men jag känner även igen ett visst tankesätt hos dig som jag själv hade där man letar efter fysiologiska förklaringar till varför man är så trött eftersom att det är enklare att åtgärda. Nåväl: jag hoppas läkaren kan hjälpa dig och tala om vad som är fel och att du snart känner dig starkare oavsett vad det beror på. Trötthet är verkligen överväldigande när den beter sig på det sättet som du beskriver. Ta hand om dig! <3

- Tack snälla för din fina och oerhört omtänksamma kommentar <3 det betyder så mycket. Jag gick in i väggen för ca 1 år sedan. Ja absolut, visst kan det vara så. Det är så svårt att veta vilken slags trötthet det är. Men du har verkligen rätt i att det tar väldigt lång tid att komma tillbaka och man är ju så skör under lång tid. Vilket ibland är svårt att inse och man kör på lite för hårt. Men det är lätt hänt. Borde få svar av läkarn i dagarna, så får vi se vad hon säger. Men ska stanna upp lite och ta det lugnt. Hoppas du mår bättre snart och tack för din fina omtanke <3 Ta hand om dig med!

Vart är skjortan ifrån?

- Den kommer från Zara, dock var det ett tag sen!

Ditt insta feed är så fint! Din blogg är så BRA man ser verkligen som läsare hur hårt du arbetar för att göra inläggen. 2 önske inlägg är att du kan göra tips med brunch lunch och middag i Stockholm inlägg. När du köpte din så fina Chloe Faye, vad tänkte du på då gällande storlek, färg, märke osv... Jag ska min första märkes väska och är lost med vad jag vill ha. Så skulle vara kul att veta hur du tänkte! Krya på dig och hoppas att du blir bättre snart!

- Men hur go är du? Så himla gullig kommentar. Det gör mig så himla glad att du som läsare verkligen ser det. Och tack för grymma önske-inlägg, ska se till att båda kommer upp inom en snar framtid. Så håll utkik :) Tack snälla fina <3

Är det de gråa faten/ skålarna du har med bubblor eller vilken färg har du? Svårt att se!

- Jag har de grå från Mateus, de är så fina! Så fin grå färg :)

Glöm inte heller att alltid ställa frågor om ni undrar något, jag försöker alltid att svara på allt ni frågar. Så bara att lämna en kommentar isåfall. Ni är bäst <3

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Sanna,
First of all: älskar din blogg!! Har följt dig på instagram länge men har på senare tid hittat hit med och är numera fast. Jag har en fråga som handlar om första frågan i detta inlägg, nämligen om hur du redigerar dina bilder. Hur redigerar du dina bilder i mobilen? Alltså från kamera till slutprodukt. 1: hur gör du för att bilderna ändå ska bli så högupplösta? 2. hur för du in dom i mobilen från kameran (är kanske helt tappad bakom en vagn nu haha..)? wifi? Vill nämligen också redigera mina bilder i mobilen men vill inte att kvalitén ska försämras 😊 Kram!
sannalarssons.devote.se