Instagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfreInstagram rebfre

SUNNY SUNDAY

Jacka - HÄR

1 - HÄR / 2 - HÄR / 3 - HÄR (adlink)

Alltså hur glad blir man inte när solen visar sig framme? Man märker att man inte alls är lika bortskämd med solens strålar nuförtiden. Man blir som ett litet barn på julafton när den kommer fram
✨den värmer och ger en så mycket energi. Så jag & kulan passade på att ta några bilder när solen visade sig. Vi har haft en så mysig helg, bara massor lugna & mysiga grejer. I fredags var lillebror här på middag & sleepover på lördagen var vi bjudna på lunch i Åby med Henkes familj, lilla Scarlett var där också, så vi passade på att bebisgosa 🥰 sen på kvällen var vi bjudna hem till Jesper, Linda & Ellie på middag. Sen blev det myskväll kvällen lång. Idag blir också en lugn dag, vi har precis mumsat i oss plättar här. Så gott! Henke ska iväg strax men jag ska bara vara hemma och fixa lite.

Jag har fått massor frågor om denna jacka, den är länkad här ovan. Så kommer du direkt till den 🥰 Finns i fler färger också!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

RebeckaDAndersson
RebeckaDAndersson,
Är så sugen på att beställa den där jackan men är osäker på storlekarna. HUr tycker du att jackan är rent storleksmässigt?
nouw.com/rebeckadandersson
Matildaberlin
Matildaberlin,
ÄLSKAR jackan!! Den är ju verkligen så sjuuukt fin 😍
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229