Sunny summerdays

| EVERYDAY, PHOTOS
 

'

Sommar fantastiska sommar ♡ Här kommer lite bilder från mina senaste dagar som jag ännu inte visat .. Allt från somriga dagar på Öland, till minigolf och mysiga fik. Hoppas ni gillar dessa vardagliga bilder =) Idag har jag haft fullt upp med att jobba och sen har jag ägnat hela kvällen åt att baka massor nyttigt, dels nyttig müssli, fröknäcke och morotsbröd. Vill ni ha massor utav nyttiga recept och träningspepp, glöm då inte följa min instagram: @peppsomfan där jag delar med mig av massor träning. För på min vanliga instagram: @rebfre och här vill jag hålla mig till mode.

- Summer, lovely summer. I love you, here is some pictures from the latest summer days. Life is so wonderful, when the sun shines.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

mathilda
,
jag måste bara fråga detta.. är du glutenintolerant? jag har liksom fått det intrycket när jag läser din blogg, som med struten i bägaren och sådär hahah 😊) jag själv är gluten och det hade varit så häftigt om någon stor bloggare var i samma situation som jag!
Rebecca
,
Ja det stämmer 😊 fick diagnosen för några år sen. hehe det stämmer =) Gud vad du är söt, som sagt de är jag. Hoppas de känns lite bättre 😉 Kolla gärna in min instagram @peppsomfan där jag även lägger upp massor glutenfritt 😊 Kramar!