SUNDAY GOT ME LIKE ✨

| EVERYDAY

I inlägget förekommer annonslänkar.

Linnet hittar ni på NA-KD & Handduken från Åhlens. Hallå där godingar! Har ni haft en bra söndag? Hoppas det. Min söndag har varit skön och produktiv. Såhär glad är jag när jag får lite ordning på saker och ting. Är så fruktansvärd dålig på att prioritera mig och mina grejer utan gör bara massor annat och mycket för andras skull. Men nu har jag haft två dagar fyllda med inga direkt måsten utan gjort det jag velat och behövt göra för mig själv och för att jag ska må bra. Så jävla skönt! Hittade ett bra program på datorn där man enkelt kan göra olika listor och scheman. Ni kanske har bra tips på flera? Det är helt sjukt hur annorlunda hjärnan fungerar och tänker när den får slappna av lite och bara tänka klart och fokusera på rätt grejer. Jag känner direkt hur insporationen och motivationen kommer tillbaka. Det är viktigt, viktigare än man tror. Känslan efter är magisk och min själ är lugn. Är ni likadana? Eller är ni bra på att ta hand om er själva? Vill så gärna höra hur ni tänker.

Nu ska jag pussa på Henke som är hemma igen. Som jag saknat honom trots att det bara gått 4 dagar haha. Älskar dock att vara ifrån varandra så man kan få längta lite också!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Emma,
Hej Becca! Jag skulle gärna vilja veta vad det är för schema du använde på nätet 😊 super ju! Kram
www.sunseasalt.com
Rebecca Fredriksson
,
Det är inte så mycket scheman utan mest för listor, planering osv. Man har som olika "tavlor" så kan man ha de i olika färger och så. Riktigt bra 😊 Det heter Trello.com. Min vän som tipsade mig 😊 Testa får du se!