SUMMER DIARY

| PHOTOS, EVERYDAY

tänk att vi går mot vår & sommar hörrni, snart är det mars och ljuset & solen är tillbaka ✨🕊 i vår är jag & henki dessutom mamma & pappa. hur sjukt? det här kommer bli den bästa våren & sommaren någonsin 😭🤍

tänk att vi går mot vår & sommar hörrni, snart är det mars och ljuset & solen är tillbaka ✨🕊 i vår är jag & henki dessutom mamma & pappa. hur sjukt? det här kommer bli den bästa våren & sommaren någonsin 😭🤍 en vår och sommar som man aldrig aldrig aldrig någonsin kommer att glömma. Vår första tid med lillen 👶🏼✨ behöver jag ens säga att jag längtar? Åh! Men innan dess så ska jag njuta av att bara vara, mysa, vila och njuta av att vara gravid. Som jag kommer sakna det och magen.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Helen
,
I know! Vi bokade till och med vår första resa för sommaren i förrgår. Vi ska tillbaka till Böda eftersom det blev en sån hit förra året, så 9 dagar på Böda Sand är bokade i juli! 🤗 Världens bästa familjecamping och finaste stranden! Vill ha sommar nu! Lycka till med sista gravidveckorna! Spännande! Mity första barn kom redan i vecka 38, så man vet aldrig när de bestämmer sig för att komma. Njut av de sista veckorna, man saknar magen sen!
amandaevalilian
amandaevalilian,
Åh saknar sommaren ännu mer nu 🙏🏻
nouw.com/amandaevalilian
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wow, wow, wow vilka fantastiska bilder!! <3
nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
Åh fick brutal sommarlängtan nu!!
nouw.com/isabylund