STYLING, TÖMNING & FÖDELSEDAGSMIDDAGAR!

| EVERYDAY
 

Då kickar vi igång veckan på bästa möjliga sätt. Jag har lyst med min frånvaro här på bloggen, varken orken, lusten eller inspirationen har funnits. Jag behövde 2 dagar off och bara strunta i att leverera bilder, och vara kreativ. Jag orkade liksom inte pressa fram något så då bestämde jag mig för att bara strunta i det i helt enkelt. Det händer inte ofta men man kan behöva det ibland :) Har ju även varit sjuk så det passade ändå bra med en litet break. Men nu mår jag bättre och jag är extra peppad på en ny vecka! Den här veckan innehåller massor roligt både privat och jobbmässigt.

Måndag: Startade morgonen med ett planeringsmöte, sedan åkte jag till en lägenhet som jag stylat som nu är såld, så jag påbörjade tömning av den. Har lite kvar att hämta. Sedan åkte jag till veckans styling projekt och började lite smått där. Sen var jag och fixade födelsedagspresent till Tove. Ikväll väntas middag på 39WÄST med ett stort gäng för att fira Tove som fyller år idag. Så gott och trevligt ska det bli! Älskar måndags-lyxen!

Tisdag: Styla lägenhet större delen av dagen, även åka dit med ett stort lass på kvällen med de stora grejerna, för då har jag tillgång till bil. Träna!

Onsdag: Styling-jobb och tömning. Träna på kvällen!

Torsdag: Träffa min min terapeut på morgonen. Fixa det sista med stylingen, på kvällen väntas först fördrink hemma hos Klara & Axel, sen ska vi på födelsedagsmiddag på Sixten & Frans för att fira Klara som fyller år. Så himla mysigt och så lyxigt med ännu ett födelsedagsfirande.

Fredag: Lägenheten jag stylat ska fotas, jag kommer tyvärr inte kunna medverka. Åker till Norrköping för att gå till tandläkaren bl.a funderar att stanna hemma över helgen.

Lördag: Är förmodligen i Norrköping och hänger med Familjen & Vänner.

Söndag: Kvar i Norrköping och åker hem mot Stockholm på kvällen!

Hur ser er vecka ut babes? Står något roligt på schemat?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Hej fina du! Var är din kalender/almanacka ifrån? Så himla fin och stilren! Puss och kram!! <3