STOCKHOLM BY NIGHT

| PHOTOS
När vi knäppte bilderna nedan var jag ju bara tvungen att även ta bilder på denna fina himmel. Alltså finns det något finare än rosa himmel? Trots det är vinter, kallt och slaskigt. Jag är så tacksam och glad över att bo i Stockholm, jag älskar denna stad och ser verkligen Stockholm som mitt hem nu. I mars har jag bott snart 1 år och Henke ungefär ett halvår. Ett år? Känns helt sjukt haha, alltid standard när folk frågar. Hur länge har du bott i Stockholm? Så svarar jag 3-4 månader haha tills jag inser juste jag har bott ett år snart känns verkligen inte som så länge samtidigt som att när jag bodde i Norrköping känns som en evighet. Älskar livet i Stockholm, Inte alla dagar men just nu är jag bara så extra tacksam för livet.

- Pink sky, how beautiful? Stockholm is so beautiful. Soon i have lived in Stockholm for one year, one year? Crazy! It feels like 2-3 months haha. I really love my life here, It's so simple and funny. Stockholm feels like my home now. Right now I'm so thankful for everything, life is good.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

yasmina,
Så jäkla fint!
yasminas.se/
rebecca,
Ellerhur? Älskart!!
www.rebfre.se
Emelie
,
Jättefina bilder! Hur fick du din lägenhet i Stockholm? Har du några tips eller så? Är sugen på att flytta 😊
Angelicas Closet,
Vilket härligt ljus på bilderna!
www.angelicascloset.se
Rebecca Fredriksson
,
Tack så mycket =) Roligt att höra!
Rebecca Fredriksson
,
Tack! =) Jag har inga planer på att flytta, jag trivs som fisken i vattnet. Ska skriva mer utförligt om vår lägenhet. Kommer även upp en frågestund i helgen =) Håll utkik!