SPORTYCHIC

| FASHION, LOOK OF THE DAY, PHOTOS
   

/Jeans_ginatricot / singlet_cyprus / jacket_secondhand / shoes_zara / bag_zara / sunnies_old /

Idag körde jag på en liten Sportychic look, dessa byxor är helt ny inköpta och verkligen ett par nya favoriter. Jag var sugen på ett par lite ljusare jeans med lite slitningar. Så fann jag dessa på Ginatricot för 99 spänn, tog en storlek jag trodde. De satt perfekt och är supersköna. Här snackar vi kap! Gillar att båda knäna är slitna, samt att de är lite kortare och även slitna vid benen. Har precis kommit från en fika med fina tjejorna Eve & Emilia och nu ska jag sticka iväg igen fast på valborgfirande, det blir grillning och lite alkolhol med fina vänner. Hoppas ni får en fantastisk Valborg!

- Today i look like this, Sportychic. Here is my new jeans, i found this on Ginatricot sale for only 99 sek. So perfect! I really like the trashed knees. Have a nice day sweethearts!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

sofia
,
Så jäkla snygga jeans 😊 Måste nog klicka hem dom 😊 Hur tycker du de är i storlek? Är det stretch i dem? jag ligger mellan 26-27, så blir alltid så osäker..
rebfre
,
Hej 😊 Ja de finns i butik nu. jag ligger med där emellan. De är lite stretch 😊 jag orka aldrig pröva så tog bara 27. skulle nog gå med 26. Som sagt eftersom de töjer sig.Så ta 26 tror jag på!