Spain | |

| TRAVELING
häng på klipporna, så underbart! Jag saknar det verkligen, sola, bada, äta på resturang, dricka drinkar, poolhäng och mitt underbara resesällskap! Take me back to alicante. Visst ser de underbart ut? Jag saknar faktiskt era kommentarer, ni är väl fortfrande med mig? Hoho var är ni? :) På instagram heter jag beccabuus so follow me there.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

becca,
Sv: Tack! Herregud vad söt du är!! Jag blir så jäkla glad!! Vill bara ge dig en kram nu, tusen tack för dina fina ord! Det värmer verkligen 😊
rebfre.se
malin,
SÅ JÄVLA OTROLIGT VACKRA! ursäkta ordspråket. Men bilden är ju hur härlig som helst på er. Kärlek och underbar utsikt på samma gång. Ser åå långt håll hur kära ni är! Ditt hår är så otroligt vackert oxkså och gillar att du är så posetiv hela tiden! Du gör mig glad på det sättet. Så roligt att läsa din blogg. Minns på navestad. Jag visste att ni tjejer skulle bli något stort var avensjjk opå er varje dag. Ändå var jag bara 12 år!!!!!!! De sjukt.. men men jag önskar er en god fortsättning och lycka till med flyttandet och hoppas ni får det toppen ihop. Ni ser gjorde ut för varandra. Ger en liten junior framför mig. Haha.. drar barn skulle vara så fint o grym! Ha de bra kramar.
maallanpallan.blogg.se
malin
IP: 82.99.3.229