SOVMORGON & STRESSFRI DAG.

| TRAVELING
Blandade opublicerade bilder från Kreta, Makry Gialós!

Vilken skön dag jag har haft, vaknade av mig själv istället för att ställa klockan, åt frukost, tittade på mitt favoritprogram Nyhetsmorgon, svarade på några viktiga mail, åt lunch i lugn och ro utan mobilen. Tog en promenad bort till lägenheten som jag stylat och tömde det sista, var förbi butiken Bo Boutique här i Sumpan och lämnade några påsar, passade även på att prata ett par ord med härliga Linnea som jobbar där, budade tillbaka produkter till EKPR, åkte sedan in till stan och köpte lite prylar till mitt kontor. Som alldeles strax faktiskt är klart, det saknas en fårpäls och några tavlor bara sen är det färdigt hörrni. Efter min shoppingrunda så lagade jag mat till mig & Henke. Så maten var klar och bordet var dukat tills han kom, tände även lite ljus. Så hade vi en skön middag utan mobiler och bara pratade om hur våra dagar varit. Det händer inte så ofta men idag var en sån dag. Har ätit både frukost, lunch och middag idag, så nöjd! Hela dagen har bara varit så skön och jag har gjort allt i min egna takt utan stress. Imorgon ska jag också sova ut tänkte jag och sedan kanske gå och träna om jag känner för det. Jag är fasen stolt över mig själv, att jag stannar upp och faktiskt lyssnar på min kropp. Nu ska jag ta och sova här, puss & godnatt!

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Helen
,
Härligt! Här kommer ju fördelarna med ditt jobb fram, att du faktiskt kan använda tiden hur du själv vill! Låter döskönt! Blir allt lite avis. Här ringer klockan vid fem varje vardag och jag gillar inte att gå upp tidigt alls.... Skönt att du kan koppla av, det är du värd!
Rebecca Fredriksson
,
Ja men precis, det är väldigt mycket fördelar med mitt jobb också 😊 finns alltid både för och nackdelar med allt. Förstår det, att gå upp vid 5 är ingen höjdare. Tack snälla du!