Söndagsmiddag med hjärtat

| EVERYDAY, INTERIOR, LOVE, PHOTOS
Har haft en riktigt mysig kväll med hjärtat, fixat lite hemma med klädställningen. Vi gör en egen nämligen, kommer bli riktigt bra. Sen har vi bara myst framför tvn med god mat. Älskar söndagar! Så är jag ledig imorgon och på tisdag med, älskar den känslan. Gillar verkligen min burk från H&M home, jag valde att ta ett ljus i, så blev det en riktigt fin lykta.

Imorgon ska ni få massor utav rolig bloggning =)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Ellinor
,
Hej, Du har säkert fått miljoner frågor men jag testar ändå. Jag har efter hundra år fått upp ögonen för River Island och hittar flera plagg som jag skulle vilja köpa hem. Men när jag försöker knappa in min adress så får jag hela tiden meddelandet om att det är något fel på den..men det r det inte. Skickar du till någon spec adress eller gick det bra att bara köra med din vanliga hemadress? Och hur gör man för att se vad kläderna kostar i SEK och inte pund? Extremt tacksam för svar. Kram
thilda
,
Hej frågade för ett tag sedan om ett inlägg med ryggsäckar, men har dessvärre inte sett något av det i bloggen, självklart förstår jag om du inte hunnit men tänkte bara påminna dig så du inte glömmer bort behöver verkligen hjälp !!