SOMMAR, SOMMAR & SOL!

| EVERYDAY, PHOTOS, TRAVELING

Han håller jag hårt i <3 (bokstavligt hähä)

Här bor han min älskade morfar. SÅ fint!

Mitt hjärta smälter, hur söt får man vara? Vilken go'bit!

Världens finaste <3

Gossiga Ronja, hon är världens myskatt och vill mysa hela tiden. De har en till katt som heter Selma men hon lyste med sin frånvaro när vi kom haha.

Ett eller två glas vin på kvällen till solnedgången är inte helt fel.

Här åt vi Monikas & Morfars frukost varje dag. Hur mysigt och somrigt? Monika dukar alltid upp så fint. Man känner sig alltid så välkommen i Bengtsfors.

Varje morgon så åt vi Monikas hemgjorda glutenfria mussli som är SÅ god. Yummy yummy in my tummy!

Morfar & Monika har klippt en egen stig bort till Christoffer & Maria. Hur gulligt?

Ojoj så poppis jag & Henke varit i helgen. Knappt suttit ner på hela helgen haha. Vi har lekt kurragömma, gungat gunga, hoppat studsmatta, flygt flygplan, lekt med dockor och ja ni fattar listan kan göras lång. MEN så mysigt. Jag älskar småbarn!

På fredagkvällen så åt vi grillat, som är min favorit som ni vet. Vem älskar inte doften av grillat?

Såhär ser det typ ut överallt i Bengtsfors, så himla vackert och så mycket vatten.

Det har ätits vattenmelon i mängder!!

Såhär ser det ut på Morfars tomt. Den lilla stugan ni ser är en bastu som Morfar själv byggt, nedanför går även en fors som man kan svalka sig i. Så drömmigt!

  Som jag lovade så kommer här en bildbomd från Morfars paradis. Hur ljuvligt? Det är så mycket sommar över det där stället. Blir helt varm i kroppen när jag ser dessa bilder, älskar att spendera dagar där. Vi var hos morfar mellan torsdag-söndag. Så det blev en hel långhelg fylld med avkoppling, promenader, sol, brygghäng, grillning, fika, bus & lek med de små, rödvin på altanen, kortspel och en massor mys. Precis vad jag, Henke & Mamma behövde. Under hela helgen så sov vi alla så gott också, det måste vara något med luften där haha. Avkoppling på hög nivå! Nu är det bara att kriga på jobbet in i det sista denna vecka innan det bär av mot Kroatien.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer