SOM SOMMAR 🌿🌻🌼🌸🌾🍋🌺

| EVERYDAY, PHOTOS

Men wow vilken dag 🙏🏼🌸 den här dagen har ju varit helt underbar, som världens sommardag. Idag har varit en så bra dag, både för oss och för Dylan. Vi har fått haft det lite lugnt, han har varit nöjd och glad och vi har hunnit med lite annat också vilket även är så viktigt rent mentalt för min och Henkes del, annars går man sönder. Så skönt att få tankarna på annat också. Det har ju varit två stora trauman för våra del på väldigt kort tid. Dessutom under en tid då det händer väldigt mycket i vanliga fall och dessutom när hormonerna bara sprutar. Så både jag & Henke är helt slut och tomma liksom. Men idag har som sagt varit en bra dag som gett en mycket energi. Jag har fixat & donat på altan, mamma har varit här hela dagen, vi har varit ute & gått, grillat, jag har suttit ute & njutit av vädret. Hoppas på fler sånna här dagar. Men nu tar vi en dag i taget, minut för minut.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

majanilssonlundstrom
majanilssonlundstrom,
gud vad skönt för er ☀️❤️ Hoppas ni får en fin dag idag med!!
nouw.com/majanilssonlundstrom
Johannagrahn
Johannagrahn,
Vad skönt att höra att ni är hemma och välbehålla nu, njut av det fina vädret och ta hand om er!
nouw.com/johannagrahn
StarOfUsA
StarOfUsA,
Ni bor ju så jäkla fint! 😍😍
nouw.com/starofusa
Helen
,
Vad mysigt det låter! ❤️ Skönt för er! Min mamma och pappa tillhör riskgruppen så jag har inte umgåtts med dem sen coronaskiten kom. Hoppas på att vår bödasemester blir av som vi bokade innan skiten, och att mamma och pappa också kan åka dit som planerat. Längtar till bättre tider! Skönt för er som har trädgård i dessa tider. Var rädda om er! 💕
sofieliden
sofieliden,
Så härligt 😍😍
nouw.com/sofieliden
isabylund
isabylund,
Det är så mycket DRÖM över hela ert hem <3 Kan nog inte helt förstå hur påfrestande denna tid varit/är för er men jag hoppas ni får njuta nu. Och att allt fortsätter gå bra. Kram!
nouw.com/isabylund
emmysofie
emmysofie,
Wow vilka fina bilder! Ta hand om er <3
nouw.com/emmysofie
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Såååå fina bilder!
nouw.com/psykiskohalsablogg