SÖKER FÖRETAG!

| EVERYDAY
SÖKER FÖRETAG! Jag tänkte detta år ordna med en grym julkalander till mina läsare.
Där jag varje dag fram till julafton kommer tävla ut en lucka. Det kommer alltså vara 24 luckor med olika produkter. DÄRFÖR SÖKER JAG NU FÖRETAG SOM VILL SPONSRA TILL DETTA. 13 luckor är redan klara. 11 stycken kvar. Är du intresserad? Och vill sponsra Mejla mig då på rebfre@live.se


Gillar ni denna idé? :)

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

NADJA,
Åh vad kul! 😊
nadjavuorinen.blogg.se
magdalena
,
åh vad kul, hoppas man har chansen att få en liten lucka med lite vardagslyx 😊
emily,
Gud vad roligt!!! 😃
agressia.blogg.se
Bekah,
Heej vännen!! Kommer upp en länkning ikväll om jag hinner.. =) Är "mamma-ledig" just nu så jobbar inte men gå in & prata med Fredde i butiken så kan han säker fixa ihop något fräsigt! ;P & skulle det vara så att du fattas något kan kanske jag ställa upp med något egen designat då jag inte har så mkt annat nu när jag är ledig & får utnyttja min designutbildning ist.. =) Kimonos är det som står på listan just nu! Sköt om dig vännen & gå in & kolla länkningen sen.. Kram
bekahbus.blogg.se
Blopparna - Emmy,
Super bra idé verkligen, sa de till Alexandra igår också när du skrev till henne! Vilken fantasi du har, kommer verkligen uppskattas är jag säker på!
blopparna.blogg.se
rebecca,
Vad roligt att du gillar den!!! 😊 Ja precis det kanske du gör, hoppas!!
rebfre.se
rebecca,
Gud vad kul att så många gillade ide´n!! 😊
rebfre.se
DG
,
Vad skojj, så snällt av Dig som gör detta för oss läsare:) Måste man ha blogg för att tävla? Får isf hålla tummarna på att man för en gångs skull i livet kan vinna något!
rebecca,
Sv till Daniella: nej man behöver inte ha blogg 😊 Alla kan vara med och delta! Det kommer vara riktigt fina priser. 😊 Så håll utkik!
rebfre.se
josefin,
YEY! gud vad kul. hoppas man ''vinner'' någon gång dårå! 😃 xoxo!! ♥
josefinaman.blogg.se