SNEAK

| EVERYDAY
Vårt kök är ju mer eller mindre helt klart, det är helt färdigt renoveringsmässigt men inte inredningsmässingt. Saknas lite detaljer för att allt ska bli perfekt, vill ju egentligen inte visa förens allt är klart men nu kände jag att så gärna vilja visa er eftersom jag älskar vårt nya kök. Såhär får ni alltså en liten sneakpeek på nya köket, så ska ni snart få se hela och få bättre bilder. Men vi har alltså flyttat om skåp, kaklat om, bytt knoppar, bytt ut spis och häll samt diskho. Sen till det bästa av allt, vi har gjutit en köksskiva i betong. Jag älskar ju betong och ville ha en mer industriell touch på köket så därför passar ju betong in bäst. Först fundera vi ganska länge på marmor men sen bestämde vi oss tillslut för betongbetong, vilket jag är så glad för idag. Den är faktiskt min bästa pappa som gjort denna skiva. Hur duktig? Sjukt bra jobbat. Jag älskar resultatet och det blev precis som jag hade tänkt mig. Vad tycker ni? Gillar ni resultatet? Jag älskar även kaklet, så snyggt!

_________________________________

Here is the result of our own kitchen. I'm totally in love, I love it so much. I really prefer the industrial touch. So nice! What do you think about it? Do you like it?

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Camilla
,
Fint!!!! Vantar med spanning att se nar allt blir klart!! Sa kul att du delar med dig med inredning saval som mode och resor!