SLIPPERS X 2

| SHOPPING
 

Slippers är något som kommer bli riktigt stort denna vår och sommar. Vi har redan sett en hel del hos budgetkedjorna, nu har även Nelly hakat på trenden och släppt dessa i svarta och i leopard. Jag är väldigt sugen på de svarta håriga, du hittar dem här och här för endast 299:- Hur bra? Slippers är ju perfekt dels för det är bara hoppa i dem samt att det är så snyggt att dressa ner med. Känns som denna vår och sommar kommer vi se mer sneakers än klackar ..

- I found this lovely slippers at Nelly, you find it here and here. This shoes gonna a be big trend this spring and summer.

with love Rebecca 

Gillar

Kommentarer

Martina
,
Rebecca, Din blog är jätte tråkig nu. Förr var den en av mina mesta favourite blogger. Du har nästan alltid samma kläder på dig också! Rosa & Blått varje dag. Samma Fluffiga jackor. Kom tillbaka med allt ditt färgsprak och liv I bilderna. Saknar dig. Snälla Kom tillbaka.
Anna
,
Jag Håller med.
rebecca
,
Jag kan hålla med till viss del, men det handlar om att jag har så galet mycket just nu. Det många nog inte tänker på är att jag har ett heltidsjobb utöver min blogg, samtidigt som jag tränar mycket med min PT och är mitt uppe i flytt till annan stad, samt ska byta jobb osv.. Det är inte alltid lätt att få till allt, är skitstressad över att bloggen blir lidande ..Jag tycker ändå jag uppdaterar mycket och har bra och varierande inlägg trots att jag har mycket annat samtidigt. Jag önskar att jag kunde ha bloggen på heltid, att enbart bara pyssla med den .. Dock gör jag nästan det ändå. Sen kanske 2 outfits på senaste blivit lite snarlika, annars har jag burit mycket annat med så som zebra kappan och min röda coca cola tröja med skjorta osv .. Självklart kommer jag tillbaka, det är bara lite mycket just nu. Som t.ex denna vecka jobbar jag varje dag, var av två dagar jobbar 9.45-20.15 Menar bara att just nu är det så mycket och då är det svårt att få ihop allt trots att man vill. Men förstår dig till viss del 😊 Hoppas du förstår mig med!
Martina
,
Jag ska hänga kvar:) Du är en fin människa det marks. Lycka till!
rebecca
,
Tack snälla! precis vad jag behövde 😊 ha en fin dag! Kramar